info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvordan man vælger CBN slibehjul?

Hvordan man vælger CBN slibehjul?

Oct 16, 2018

Den nuværende fremstillingsprocessen er nogenlunde opdelt i tre typer:

1. sintring (eller hærdning) efter pulver komprimering

Når pulveret og slibelærredet er blandet, er de presset ind i en fast form af en hydraulisk anordning, og derefter sintret glas (hærdet) i en slibe værktøj at have en vis styrke og ydeevne. Den slibning maskine skal være udstyret med en dressing enhed.

2. galvanisering (electroforming) støbning

Slibende forudindstilles først på den ledende substrat, og derefter electrodeposited og faste CBN slibende. Slibning hjulet har den højeste præcision. Cbn skarphed sten behøver ikke at være trimmet.

3. lodning.

Slibende er først forudindstillet på den høj temperatur resistent substrat, og derefter loddede hen til lave slibende på underlaget; eller slibende og det brazing materiale er smeltet sammen og direkte sprøjtet på slibning akselafstand. Denne metode har den værste nøjagtighed.

 

Hvordan man vælger CBN slibehjul?

For små batch bearbejdning og geometri komplekse danner slibning og som en dressing roller, valget af galvaniseret CBN slibehjul.

Bruges i behandling af dressing valser til slibning hjul og store mængder af superhard materialer, er sintret CBN slibning hjul valgt.

CBN slibehjul med keramiske bond har fordelene ved stærk slibning kraft, high-speed bearbejdning uden afbrænding emnet, og kan være korrigeret og holdbare. Det er den mest ideelle høj hastighed, høj effektivitet og høj præcision slibe værktøj.

Anvendes til forarbejdning i flere former og små partier. For tool vælge slibning og værktøj forarbejdning og glas forarbejdning, harpiks CBN slibning hjul.

Cubic bor nitride (CBN) slibning hjul er velegnet til behandling af forskellige materialer: 1 høj mangan stål; 2 høj chrom, nikkel, molybdæn legeret stål; 3 kølet støbejern (HS80 ~ 90); 4 forskellige typer af hærdet stål (HRC55 ~ 65); 5 forskellige typer af støbejern (HB200 ~ 400), osv., og har været brugt i indenlandske biler (tandhjul, svinghjul, aksler, lejer, etc.), ruller, gyllepumper (skovlhjul, volutter, skjolde, skeder, osv.) Behandling), forme, cylinderforinger; 6 glas, smykkesten og andre high-hårdhed bløde og hårde materialer, som løse opskæringen af høj-hårdhed og vanskeligt at maskinen materialer i forskellige industrier, og kan forbedre arbejdseffektivitet, høj grad spare behandlingstid og elektricitet, og opnå store økonomiske fordele.

Venligst velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com.