info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Honing behandlingsegenskaber

Honing behandlingsegenskaber

Nov 06, 2020

Behandlingsprincippet med honing: Honing er en slibemetode med lav hastighed, der ofte bruges til udjævning og efterbehandling af den indre huloverflade.
Honingstenen er monteret på et specielt honinghoved, og honinghovedet drives af honningmaskinens hovedaksel for at rotere og frem og tilbage, og ekspansions- og sammentrækningsmekanismen i honinghovedet udvider oliestenen og lægger tryk på hullet væg til fodring af bevægelse for at realisere honing.
For at forbedre kvaliteten af ​​slibning vedtager slibehovedet og spindlen generelt en flydende forbindelse eller bruger en stiv forbindelse med en flydende armatur for at reducere virkningen af ​​koncentrationsfejlen mellem spindelrotationscentret på honingmaskinen og den behandlede hul på honing kvaliteten.

Honing-behandlingsegenskaber:
1. God overfladekvalitet
Honing kan opnå en lavere overfladeruhed, generelt op til Ra0,8-0,025um.
Samtidig bidrager det ensartede tværmønster på honingoverfladen til olieopbevaring og smøring.
2. Høj behandlingsnøjagtighed
Honing kan ikke kun opnå høj dimensionel nøjagtighed, men kan også korrigere mindre formfejl, der opstår i hullet før honing, såsom rundhed, cylindricitet og overfladebølgning.
3. Høj honing effektivitet
Flere brynsten eller superslibende brynsten kan bruges, som hurtigt kan fjerne slibningstilladelsen og hulformfejl og effektivt forbedre slibningseffektiviteten.
4. Slibningsprocessen er mere økonomisk
Tynde vægge huller og emner med utilstrækkelig stivhed eller hårdere emner og uregelmæssige indre huller kan poleres ved slibning uden kompliceret udstyr og værktøj og let at betjene.
Anvendelsesområde for honing:
1. Det bruges i vid udstrækning til glathed eller efterbehandling af huller i forskellige former. Arbejdsområdet for indenlandske honingmaskiner: blænde: Φ3-Φ250mm.
Hullængde: 3000mm.
2. Velegnet til batchbehandling af cylinderforingshuller, forbindelsesstanghuller, oliepumpedyser og hydrauliske ventilhushuller, vippearme, gearhuller osv.
3. Velegnet til forarbejdning af metalliske og ikke-metalliske materialer, såsom støbejern, quenchet og ikke-slukket stål, duralumin, bronze, messing, hårdt chrom og hårdmetal, keramik og sintrede materialer osv.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com