info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Grit størrelse, bindemiddel og koncentration i diamantslibeskive

Grit størrelse, bindemiddel og koncentration i diamantslibeskive

Jan 18, 2019

Syntetiske diamanter, også kendt som "industrielle diamanter", som naturlige diamanter, er de vanskeligste stoffer i naturen i dag. På grund af sin høje hårdhed, kompressionsstyrke og slidstyrke, syre- og alkalistandighed og god termisk ledningsevne og halvlederegenskaber, kan den meget anvendes i metallurgi, maskineri, geologi, petroleum. , elektronik, optik, byggeri, sten og andre felter. Syntetisk diamantslibeskive er et syntetisk diamantprodukt med kunstig diamant som det vigtigste råmateriale og andre metalpulver dannet ved høj temperatur og højt tryk. Det kan meget udbredes ved slibning af hårde legeringer, ikke-jernholdige metaller og ikke-metaller. Grit størrelse, bindemiddel og koncentration er vigtige faktorer i diamantslibeskive

Grit størrelse.

Tykkelsen af den syntetiske diamantpartikelstørrelse er angivet med partikelstørrelsesnummeret. Tykkelsen af partikelstørrelsen har direkte indflydelse på emnernes overfladenshed, slipingseffektiviteten og værktøjets slitageforløb. I princippet vælges partikelstørrelsen for at være så grov som muligt under arbejdsstandens betingelser. Dette kan forbedre slipingseffektiviteten og reducere tabet af slibemiddelet. Diamantens generelle kornstørrelse er 30 # -120 #. 120 # -240 #, finmalning vælger størrelsen 240 # -W40, slibning og polering vælger størrelsen W40-W1.

Bonding agent

Syntetiske diamantslibemaskiner er generelt klassificeret i harpiksslibeskiver, metalslibeskiver, keramiske slibeskiver og galvaniserede slibeskiver ifølge de forskellige bindemidler. Forskellige bindemidler har forskellige egenskaber, og egnede bindemidler skal vælges efter forskellige behandlingsobjekter og krav. Harpiks (B) bruges til skæring og slibning af hårde legeringer, glas, keramik, sten og ædelstene. Metalbinding (M) bruges til kraftig slibning og slibebestandighed af hårdmetal, glas, keramik, sten, ædelsten osv. Keramisk binding V anvendes til tør og våd slibning af forskellige stål og støbejern og er mere egnet til slibning af lange aksler og silke. Elektroplating Bonding Agent D bruges til slibning af specielle profiler, små huller og opskæring af værdifulde materialer.

Koncentration.

Koncentrationen refererer til indholdet af syntetisk diamant i slibeskibet af slibemiddelet. Harpiks slibeskive bruger generelt en koncentration på 50% - 100%. De fleste bruger 75%, og når målet er højere, kan de være mindre end 75%. Til slibemaskiner og slibemaskiner med lang levetid kan 100% eller mere anvendes. Metalbindingsprodukter bruger generelt en koncentration på 25% til 150%. Blandt dem har grovkornet savværktøj generelt en lavere koncentration, det vil sige 25-50%, og den fine partikelstørrelse er højere. Andre metalbindingslibeskiver kræver generelt koncentrationer i området fra 50% til 100%. Generelt bruger grovslibning højere koncentrationer, halvfabrikation bruger mediumkoncentrationer, og finmalning, polering mv. Bruger højere koncentrationer.