info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Elementerne af CBN Slibningsteknologi til Tungsten Stål

Elementerne af CBN Slibningsteknologi til Tungsten Stål

Oct 20, 2017

Til slibning af wolframstål skal slibeskiven også have god skarphed, god selvskæring og høj holdbarhed. Ved fremstillingen og udvælgelsen af ​​slibeskive overvejer vi hovedsageligt bindemidlet, slibemidler, hjulets koncentration og hårdhed.

1. Bindemiddel

Til wolframstålslibeskiven i CBN-slibeværktøjerne findes der fire slags bindemiddel (harpiks, keramik, metal, galvanisering), det keramiske bindemiddel CBN slibeskiver udvikler sig hurtigst. I verden er andelen af ​​keramisk CBN slibemiddel steget fra 4% i 1980'erne til mere end 50% indtil nu. Det er hurtig udvikling. Da de keramiske CBN slibevogler har en høj slibepåvirkning, god formfastholdelse, høj holdbarhed, let at klæde, høj slibende udnyttelsesgrad (mere end 75%, de andre typer bindemiddel 50 ~ 60%) og lang levetid bliver det foretrukne slibeværktøj med høj effektiv præcision slibning. I øjeblikket bruger de alle til forkromning af kappeakslen, forglassede CBN-slibeskiver.

2. Slibevalg

I slibeprocessen er sliben den vigtigste faktor. Dens ydeevne påvirker direkte slibeffekten. Sammenlignet med korundsslibemidler har CBN slibemidler højere hårdhed og styrke, så det har god skarphed og slidstyrke. Til kamakslens slibning er CBN slibeskive det bedste valg. På grund af de forskellige fremstillingsprocesser er CBN slibemidler forskellige. Krystalmorfologien og partikelformen er også forskellige. De har forskellig styrke, termisk stabilitet og kemisk resistens. Forskellige kvaliteter af slibemidler bør vælges afhængigt af typen af ​​bindemiddel, emner og formalingsmetoden. Det skal bemærkes, at CBN-slibemidler er modtagelige for kemiske reaktioner med vand og alkaliske oxider ved høje temperaturer for at ødelægge deres strukturer, hvilket skal overvejes ved valg af slibevæskens type, tryk og strømning.

3. Koncentration

Slibeskivets koncentration angiver antallet af slibepartikler pr. Areal af slibeskivefladen i slibeprocessen. Den høje koncentration kan give et højt slibningsforhold, og levetiden på 200% koncentration er mere end 4-5 gange 100% koncentration. På nuværende tidspunkt anvendes Tungsten stålslibeskiven med højhastighedstog, høj effektivitetsslibning, en højere koncentration. Til den importerede camshaft slibemaskine er keramisk CBN hjulkoncentration i almindelighed 200%.

4. hårdhed

Hårdhedsgraden i slibeværktøjet indikerer bindemidlets slibestyringskraft, hvilket er en vigtig indikator for producentens proces, og er også hovedparameteren for slibeværktøjets ydeevne. Slibeskivenhedens ensartethed og høj hårdhed er det rimelige valg af wolfram stålslibeskive. Det sikrer kvaliteten af ​​slibning.