info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Rustfrit stål slibning og løsninger

Rustfrit stål slibning og løsninger

Nov 09, 2017

Vi vil gerne kort introducere klassificering af rustfrit stål og Karakteristik af rustfrit stål slibning, rustfrit stål slibning brænde problemer og løsninger.

Rustfrit stål er en korrosion modstand stål type i atmosfæren eller i nogle ætsende media, så det er almindeligt anvendt i forskellige industri.

1. rustfrit stål klassificering:

Martensitic rustfrit stål (fælles kvaliteter: 1Cr13, 2Cr13, 8Cr13, 1Cr17Ni2, osv.)

Ferritisk rustfrit stål (fælles kvaliteter: 0Cr13, 1Cr14S, 1Cr17, 1Cr17Ti, osv.)

Austenitisk rustfrit stål (fælles kvaliteter: 1Cr18Ni9Ti, 0Cr18Ni9, 1Cr18Ni9, osv.)

Austenitisk - ferritisk rustfrit stål (fælles kvaliteter: 1Cr18Ni11Si4AlTi, 0Cr21Ni5Ti, osv.)

Nedbør hærdning rustfrit stål (fælles kvaliteter: 0Cr17NiCu4Nb, 0Cu17Ni7Al, 0Cr15Ni7Mo2Al, osv.)

Ifølge sammensætningen, kan det være splittet Cr serien (SUS400), Cr-Ni serie (SUS300), Cr-Mn-Ni)SUS200), hærde serie)SUS600).

2. slibning funktioner:

(1) rustfrit stål er med stor sejhed og høj termisk styrke og slibende slibning hjulet forkant er med en større negativ rake vinkel, så det ikke er nemt at skære vragrester slibeprocessen. Samtidig er vil forårsage store skære modstand, ekstrudering og svær friktion situation. Slibning kraft per arealenhed er meget stort, og slibning temperatur er op til 1000~ 1500. I mellemtiden under høj temperatur og højt tryk, slid snavs vil let holde sig til den slibeskiven og udfylder hullet af slibende korn at gøre slibende mister skæring virkning. Blokering situation er ikke det samme på grund af forskellige typer af rustfrit stål. For eksempel slibning resistente salpetersyre rustfrit stål og varmebestandige rustfrit stål, er vedhæftning og tilstopning fænomen harmoniseringens end 1Cr18NiTi. Og 1Cr13, 2Cr13 andre martensitic rustfrit stål er forårsaget mindre blokering.

(2) varmeledningsevne af rustfrit stål er små; Det er vanskeligt at eksportere i høj temperatur slibning. Men det er nemt at brænde emnets overflade og forårsage den udglødning. Den udgloedning dybde tider vil være op til 0,01 ~ 0,02 mm. Under slibeprocessen, vil måske det være forårsaget alvorlige ekstrudering deformation, der fører til arbejde hærdning på slibe overfladen. Især slibning Austenitisk rustfrit stål, som austenit-strukturen ikke er stabil, det er let produceres martensitic struktur efter slibning, hvilket gør overfladen hærde alvorligt.

(3) Udvidelse koefficient på rustfrit stål er stor. Det er let at producere deformation under høje temperaturer, og vanskeligt at styre dens størrelse. Især for tyndvæggede og slank dele er dens deformation alvorlige.

(4) de fleste typer af rustfrit stål kan ikke blive magnetisk. I planslibning, kan emnet kun være fastspændt ved mekanisk fastspænding eller specielle armatur, som regel fastspænding emnet side. I slibeprocessen, det vil blive vist deformation og form eller størrelse fejl, metalplader emner er mere fremtrædende. På samme tid, vil det også forårsage vibrationer og speckle-lignende bølger.

3. løsning af plugging og valget af slibehjul

(1) til slibning rustfrit stål, er reduktion af tilstopning af slibning hjulet en vigtig faktor til at forbedre den slibning effektivitet. Slibning hjulet bør regelmæssigt klædt på til at holde den skarp skærkant.

(2) slibende valg er meget vigtigt: harpiks bond CBN (kubisk bornitrid) hjul er velegnet til slibning rustfrit stål. Det har en høj hårdhed, god termisk stabilitet, kemisk inaktive. CBN er en høj temperatur resistent slibende, og er ikke let kedeligt.

(3) den slibning hjulet skal være god selvslibende, hårdhed er ved hjælp af G-K niveau, hovedsageligt brugt Jørgensen niveau.

(4) for at reducere friktion tilstopning af slibesten og sikre glathed, bør det valgte grovkornede slibeskiven. Skrub er grus 46 masker. Finslibning er det brugt 60-80 masker.

(5) slibning væske skal vælge de to roller af smøring og rengøring, kan det være brugt små overfladespænding og med ekstreme pres emulsion tilsætningsstoffer for at få adgang til høj overfladekvalitet.

(6) valget af slibning kapacitet kan bestemmes ifølge den bearbejdning godtgørelse, men den slibning dybde kan ikke være mindre end 0,01 mm. Generelle flyet feed rate kan nå 0,03, cylindrisk slibning og centerless slibning kan være større.

(7) strukturen af slibeskiven vælger løs væv 7-10. Og den fælles slibende kan være keramiske bindemiddel, CBN slibende hjulet bør vælge harpiks bindemiddel.