info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Strukturelle kendskab til slibning væske af slibehjul

Strukturelle kendskab til slibning væske af slibehjul

Oct 27, 2017

Den slibning væske sprøjtes for at øge presset (over 1MPa), så denne stigning i jetting hastighed og bryde luftstrøm af high-speed rotation af slibning hjulet. Det vil blive tilladt slibning væske til at flyde ind i området slibning og tage væk varmen hurtigt og forbedre den slibning effekt.

For den cylindriske slibning bruges det i strukturen dyse. Brugen af dyse på vingen vil være adskilt fra højhastigheds luftstrømmen til at sikre, at den slibning flydende flow ind i området slibning, men også at forhindre slibning væske splash.

Når rattet hastighed er høj, er luftstrøm omkring slibning hjulet også styrket. Derefter kan du tage nogle passende foranstaltninger, såsom justering af retningen slibning væske dyse. I jet force og den resulterende kraft af luften lader det til slibning flydende flow ind i området slibning. Installation vinklen på dysen bør blokere op luftstrømmen, hvilket gør en del af slibning flydende flow i området slibning. Derudover er det muligt at øge indsprøjtning pres og mængden af jetting væsken at reducere dyse outlet tværsnitsareal og øge dyse bredde.

Når det er high-speed slibning, for at effektivisere slibning væske forsyningsbehov, kan du bruge den reflekterende kompressoren. Når den almindelige pres af slibning væsken flyde ind i røret, og sprøjtes til slibning hjulet overfladen, centrifugalkraften vil gøre den high-speed slibning væske tilbage til bunden af booster. Bunden har groove og fremspringende dele. Rillen kan foretages slibning væsken producere turbulens og vortex, og toppen af fremspringende dele vil blive genereret dynamisk pres til at sprøjte på overfladen af slibning hjulet. Det er rollen, vask, vask effekt er betydelig. Kløften mellem de fremspringende dele og slibning hjulet overfladen er lig med 1,5 ~ 5mm.

Når slibning hjulet er i high-speed slibning, for at forhindre den slibning væske splash og producere spray, vi kan være installeret anti-splash enhed mellem hjulet og skallen. Den slibning væske sprøjtes ind i dendræning kanalaf grinder. Dræning kanal vil tilføje den rigtige mængde af vand for at undgå slibning væske splash. En lille mængde af splash vandtåge oversprøjtes enhedens tåge derefter stivne og falde ned til dræning kanal.