info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slibeproblemer og løsninger af rustfrit stål

Slibeproblemer og løsninger af rustfrit stål

Jan 01, 2020


Rustfrit stål henviser til en slags stål, der har en vis korrosionsbestandighed i atmosfæren eller i nogle ætsende medier. Det bruges i vid udstrækning i forskellige brancher i nutidens samfund. På grund af disse fordele på grund af disse fordele.

Funktioner ved slibning af rustfrit stål:

1. Rustfrit stål har stor sejhed og høj termisk styrke. Under slibeprocessen er slibeaffaldet ikke let at blive afskåret, skæremodstanden er stor, og så vil der være ekstrem pres og friktion. Slibekraften pr. Arealenhed er meget stor, og slibetemperaturen kan nå 1000 1000 ~ 1500 ℃. På samme tid, under påvirkning af høj temperatur og tryk, er slibepartiklerne lette at klæbe til slibehjulet, idet de fylder mellemrummet mellem slibepartiklerne, så slibepartiklerne mister deres skærevirkning. Forskellige typer rustfrit stål har forskellige situationer med tilstopning af slibehjul. F.eks. Har slibning af koncentreret salpetersyreresistent rustfrit stål og varmebestandigt rustfrit stål mere alvorlig vedhæftning og blokering end 1Cr18NiTi, mens martensitisk rustfrit stål såsom 1Cr13 og 2Cr13 er lettere.

2. Den termiske ledningsevne i rustfrit stål er lille, og den høje temperatur under slibning er ikke let at eksportere. Arbejdsstykkets overflade er tilbøjelig til forbrænding og udglødning. Dybden af glødelaget kan undertiden nå 0,01 ~ 0,02 ~ mm. Under slibeprocessen vil alvorlig ekstruderingsdeformation blive resulteret i hærdning af arbejdsemnernes overflade.

3. Den lineære udvidelseskoefficient for rustfrit stål er stor, og det er let at fremstille deformation under virkning af slibevarme. Dens størrelse er vanskelig at kontrollere, især tyndvæggede og slanke dele.

Løsningen til problemet med blokering i slibning af rustfrit stål og valget af slibehjul

1. Ved slibning af rustfrit stål er reduktion af slibehjulets klæbning og blokering en vigtig faktor for at forbedre slibevirkningen. Under slibning skal slibehjulet trimmes ofte for at holde skæret skarpt.

2. Slibevalg er meget vigtig: harpiksbinding CBN (kubisk bornitrid) slibeskive. Det er velegnet til fin slibning af rustfrit stål. Det har høj hårdhed, god termisk stabilitet, god kemisk inertitet og høj temperaturbestandighed. CBN-slibemidler er ikke let at blive kedelige.

3. Slibehjul til rustfrit stål er selvslibende, og hårdheden er GK, hovedsageligt J-niveau.

4. For at reducere klæbehjulets vedhæftning og blokering under slibning skal der anvendes et grovkornet slibehjul under betingelse af at sikre glathed. 46 korn bruges til grovslibning, og 60-80 korn bruges til finslibning.

5. Valg af slibning af kølevæske skal tage hensyn til både smøring og rengøring. Emulsionerne med lav overfladespænding og ekstreme trykadditiver kan opnå høj overfladekvalitet.

6. Valget af slibemængde kan bestemmes i henhold til bearbejdningsgodtgørelsen, men slibdybden kan ikke være mindre end 0,01 mm. Generelt kan flytilførslen nå 0,03, og den ydre cirkel og den midterste kan være større.

JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.


forglaset bondeslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiksbindingsslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektrolytisk slibehjul : http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-slibning-hjul/

Slibeskive af metalbund: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/