info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slibning af PCD-værktøjer

Slibning af PCD-værktøjer

Dec 20, 2019


Slibning af PCD-værktøjer er opdelt i ekstern slibning og skråslibning. Slibemaskinerne er cylindriske slibemaskiner og flerakse manuelt værktøjsslibemaskiner.

Den cylindriske slibemaskine er repræsenteret ved den schweiziske STUDER-serie slibemaskine. Den flerakse manuelle værktøjsslibemaskine er repræsenteret af RS-seriens slibemaskine fra EWAG fra Schweiz, og det keramiske bindingsdiamantslibehjul bruges. Det keramiske bond diamantslibehjul er mere effektivt end harpiksbindingen og metalbindingsdiamanthjulet i slibning af PCD-værktøjer med høj slibeeffektivitet, høj holdbarhed og lave bearbejdningsomkostninger.

Partikelstørrelse, koncentration og bindemiddel for diamantslibehjulet har en stor indflydelse på PCD-værktøjets skarphedskvalitet og effektivitet. Det finkornede slibehjul kan opnå en lavere slibeflade-ruhed. Indflydelsen af slibehjulets hastighed på overfladens ruhed er, at ruhedens værdier ved høj hastighed og lav hastighed begge er store, og mellemniveauet er godt. Det vil sige, under testbetingelserne er der en optimal værdi.

Indflydelsen af slibetrykket på overfladen er ru modsat den af slibehjulshastigheden. Det er ujævnheden på mellemniveau, og slibetrykket er næsten lig med ruheden på 5,5 Pa og 2,5 Pa. De traditionelle malingsregler er forskellige.

Generelt bør slibeskiven med stor partikelstørrelse vælges så meget som muligt under forudsætning af at opfylde kravene til behandlingskvalitet. Partikelstørrelsen under grovslibning er 221xm, partikelstørrelsen er 15txm til halvfabrikation og 9 lxm til finslibning.

På nuværende tidspunkt er det bedre diamantslibningshjul TYROLIT, fordi dets diamantarrangement er bestilt, og dets fjernelseshastighed (volumenet af PCD pr. Minut) er 20 til 30 gange større end forstyrret arrangement, og effektiviteten af slibning er høj, men dens høje koste.

Ud over de strenge krav til diamantslibehjul er der strenge krav til slibetryk og kølevæske.


Den optimale hastighed til slibning skal være 2500r / regn (slibeskiveets diameter er 150 mm). Koncentrationen af kølemidlet er 4%, slibetrykket er 150N, og overfladeruheden på det jordforbundne PCD-værktøj kan nå RaO. 0121xm.

På grund af den høje pris på den schweiziske STUDER cylindriske slibemaskine (som s2O) og den schweiziske EWAGRS-serie, manuelt værktøjsslibemaskine (som RS15) (prisen for hver enhed er omkring RMB 2 millioner), er mange PCD-værktøjer producenter, især indenlandske virksomheder, har ikke en sådan nøgle. apparat.

Selv hvis nogle virksomheder køber sådant udstyr, er det nødvendigt at have en dygtig og seriøs operatør med et dedikeret diamantslibehjul og de korrekte slibeparametre for at gøre det muligt at fremstille mikron (kvalitet) præcisions-PCD-værktøjer.


JR New Material Company fremstiller diamanthjul af keramisk bonding af høj kvalitet til slibning af PCD-værktøjer, velkommen til at kontakte os : www.jrdiamondtools.com