info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slibning af hårdt hårdmetalværktøj

Slibning af hårdt hårdmetalværktøj

Jul 19, 2019

På grund af den høje hårdhed, den høje skørhed og den lave termiske ledningsevne af det cementerede hårdmetalværktøjsmateriale er skarpheden af værktøjet, især formaling af det faste hårdmetalværktøj med stor slibemargine, meget vanskeligt. Disse inkluderer: 1. Værktøjsmaterialets høje hårdhed kræver et stort slibetryk; 2. lav termisk ledningsevne af værktøjsmaterialet, ingen overdreven slibevarme er tilladt; 3. værktøjsmaterialet er sprødt, og muligheden for revner øges.

Derfor kræver slibning af det cementerede hårdmetalværktøj både selvslibning af slibehjulet og en rimelig skærpningsproces og god afkøling.

Diamantslibehjul bruges i vid udstrækning i værktøjsproduktion i dag. Diamantslibehjulets værktøj har høj slibeeffektivitet, lille slibekraft, god selvskarphed, skarp kant, vanskeligt at passivere og lav lokal temperatur på overfladen af slibekontaktzonen (ca. 400 ° C).

Der er to hovedvalg for slibehjulets bindemiddel: 1 metalbindemiddel: dens termiske ledningsevne er god, slibekraften er stor, slibevirkningsgraden er høj, og den bruges hovedsageligt til grovslibning og fin slibning af grov rilleformningsproces (slibeformning), partikelstørrelse. Du kan vælge 120 til 140 mesh. 2 harpiksbindemiddel: det har god smøreevne, lille slibekraft og god selvskarphed. Det bruges hovedsageligt til grovslibning af tandskæringsprocessen (almindeligt navn på den forreste og bageste flanke, endespids og tilbage-til-ryg-kvote) Fin slibning, partikelstørrelsen vælges fra 80 til 120 mesh og 200 til 240 mesh.

På nuværende tidspunkt er nøgleudstyret til værktøjslibning en fem-akset slibemaskine, men det skal understreges, at den korrekte anvendelse af slibeolie / væske er meget vigtig for at sikre udstyrets produktionseffektivitet. Da slibehjulet opvarmes kraftigt ved højhastighedsslibning ved høj temperatur, er det vanskeligt at sprede varmen hurtigt. Kun ved at stole på egnet slibeolie / -væske kan slibetemperaturen holdes inden for det normale arbejdsområde, hvilket reducerer sliphjulstabet og forlænger levetiden og samtidig sikrer værktøjets kvalitet. Nogle kunder bruger almindelig slibeolie / væske til "omkostningsbesparelse", som ikke kun forårsager meget røg under slibeprocessen, men også påvirker værktøjets kvalitet og forkorter slibehjulets levetid meget. Dette er ikke ønskeligt for kunderne. Den passende slibeolie / væske skal vælges i henhold til typen af slibehjul, forarbejdningsstørrelse og andre faktorer. Dette muliggør effektivt effektiv bearbejdning til værktøjsproducenter.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com