info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slipning af revningsgenerering og løsning

Slipning af revningsgenerering og løsning

Jan 03, 2020

Overfladeslibningsrevne (sorte fliser) dannes ikke af pludselige revner, men vises sporadisk på overfladen af emnet.

Årsagerne til formaling af revner kan være som følger: arbejdsemnets overfladespænding overskrider brudgrænsen, dvs. arbejdsemnet har resterende mekanisk belastning og termisk spænding i overfladedelen på grund af tidligere slibning eller varmebehandling. Fordi denne del af slibningen bare for at opretholde balancen i spændingen, hvilket resulterer i dens resterende spænding over arbejdsemnets styrke, vil fra nogle producere en slibespænding.

Af alle årsagerne er "slibning af revner" kernen i problemet. Det største problem er den stress, der genereres ved formaling af varme. På grund af slibevarmen stiger temperaturen på en del af emnet overflade hurtigt, og denne del gennemgår temperering eller anden varmebehandling. På grund af ændringen i den indre struktur og krympningen af overfladen blev der dannet revner under påvirkning af trækspænding.

1. Et eksempel på forholdet mellem slibehjultilførsel og resterende spænding.

(1) trækspændingen med forøgelsen af slibehjulets tilførselskraft vil gradvist øges, langsomt nærmer det sig emnet trækstyrke. Der opstår revner, når arbejdsematerialets trækstyrke overskrides.

(2) Kompressionsspændingen vil ikke ændre sig for meget, fordi skalaen og de eksperimentelle forhold er forskellige, så det kan ikke sammenlignes. Hvad der imidlertid er næsten uændret, er, at når den bageste bid er 0,05 mm, vil den resterende trækspænding være den største, selvom den skæres dybere, vil den resterende trækspænding ikke være for stor. Det antages generelt, at dette skyldes faldet af slibekornene.

2. Et eksempel på måling af restspænding efter slibning ved at ændre fødemængden på slibeskiven.

(1) jo større slibehjulets tilførsel er, jo dybere er resterende spænding.

(2) Som trækspænding kan restspændingen på overfladen virke i den lodrette retning af sliberetningen i form af tryk, mens den virker på sliberetningen. Og jo dybere inde, jo mindre stress er der.

(3) Når man handler langs sliberetningen og den lodrette retning, bliver det først trykspænding og derefter pludselig bliver trækspændingen, der er i overensstemmelse med sliberetningen. Når den maksimale værdi nås, falder den gradvist og bliver til sidst en lille trykspænding.

Slibehjulets hårdhed er mellem G, H, I og J. Jo højere hårdheden er, jo større vil den resterende spænding være.

Effekt af slibehjulets hastighed (omkredshastighed) på restspænding. Når rotationshastigheden (omkretshastighed) overstiger 1500 m / min, vil den resterende spænding stige kraftigt.

Eftersom arbejdsemnets materiale er forskelligt, er der også en forskel mellem let at forekomme slibesprekker og slibesprekker er ikke lette at forekomme.

JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com