info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Fire faktorer og løsninger til slibeforbrænding

Fire faktorer og løsninger til slibeforbrænding

Dec 25, 2019

1. Effekten af slibebetingelser og metoder

Slipefradraget er for stort

Rimelig indstilling af slibeparameter, et rimeligt valg af slibemængde. Forbrændinger forekommer, når slibemængden er lille, og øger den langsgående tilførselshastighed. Når slibemængden er stor, forekommer forbrændinger og bør reducere tilførselshastigheden og øge slibetiderne.

Arbejdsstykkehastigheden indstilles med rimelighed, og for høj eller for lav er ikke særlig god.

Magnetkraften er utilstrækkelig, stop arbejdsemnet med at rotere og juster magnetkraften.

Hvis svingningen i slibehjulets spindel er stor, skal du kontrollere spindlen.

Kontroller nøje afstanden mellem slibehjulsdrevsystem og slibehjulspindel, og juster spændingen på slibehjulsdrivremmen.

Om drejningsmomentet til emnet og slibehjulsmotoren er tilstrækkeligt.

2. Valg af slibehjul:

Materialet i slibehjulet er ikke valgt korrekt. Det mest basale slibehjulsmateriale skal tilpasses det emne, der skal males.

Slibehjulet har fin kornstørrelse og bør vælge den grove kornstørrelse på slibeskiven under forudsætning af, at ruhedskravet er opfyldt.

Hvis slibehjulets hårdhed er hård, bør vi vælge et blødt slibehjul for at forbedre slibehjulets selvskarphed.

Hvis slibehjulets struktur er for lille, bør det vælge et stort og løs slibehjul. Det er godt til fjernelse af chip og reducering af forbrændinger. I nogle tilfælde kan det overvejes at bruge et stort pore-slibehjul.

Speciel behandling af slibehjulet.

Slibehjulets diameter er for stor, og forøgelsen af slibeområdet vil forårsage forbrændinger. I henhold til arbejdsemnets tilstand skal det vælge slibehjulet med en lille diameter, hvilket især er egnet til indvendig slibning.

Slip overfladen på slibeskiven. Denne slibemetode kaldes intermitterende slibning, der kan reducere varmen og øge varmeafledningseffekten. Det er også godt til fjernelse af fuld chip.

Slibehjulet er passiveret og er klædt i tiden.

Slibehjulets balance er ikke god, og slibehjulet skal være afbalanceret, så slibehjulet er i god balance under arbejdet.

Hold slibehjulet konstant skarphed.