info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Faktorer af elektroplated slibning hjul slibning

Faktorer af elektroplated slibning hjul slibning

Aug 12, 2020

1. Omkreds hastighed slibehjul

 

På grund af den lille diameter af det indvendige slibehjul på det elektroperede slibehjul skal det bemærkes, at slibehjulets perifere hastighed ikke må overstige den sikre hastighed . Derfor er den perifere hastighed af wolfram stål slibehjulet, når slibning det indre hul er generelt mellem 15 og 25m / s.

 

2. Omkredshastighed for emner

 

Når galvanisering slibehjul interne slibning, kontaktområdet mellem wolfram stål slibehjul og den indvendige overflade af emnet er stor, køling tilstand er ikke god, og slibning temperaturen er høj. For at undgå forbrændinger på arbejdsemnets overflade skal emnets omkredshastighed være lidt højere end den cylindriske slibning, normalt 15~25 m/min. Blandt dem, når den ru slibning eller kontaktområdet mellem slibehjulet og den indvendige overflade af emnet er stor, vælges den større værdi; og den mindre værdi vælges, når den fine ruhed er påkrævet.

 

3. Indføringshastighed i længderetningen

 

Slibemaskinebordets langsgående tilspændingshastighed skal være lidt større end den cylindriske slibnings. Generelt vælge 1,5 ~ 2,5 m / min for ru slibning; vælg 0,5 ~ 1,5 m / min for præcision.

 

4. Vandret foder

 

Det elektroplerede slibehjul har en relativt slank og lang aksel, som er tilbøjelig til vibrationer under slibning, og emnets perifere hastighed er stor. For at sikre forarbejdningsnøjandeheden og opnå den fine ruhed bør det tværgående foder derfor vælges mindre. Generelt er det 0,01 ~ 0,03 mm for ru slibning; 0.002~0.01mm til finslibning. Samtidig er antallet af slag af "glat slibning" bedre.


JR selskab har specialiseret sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks obligation, forglasset obligation, metal obligation og elektroplated slibehjul.

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com