Hjem > Udstilling > Indhold

Faktorer der påvirker overfladekvaliteten af CBN keramiske slibeskiver

Feb 05, 2019

CBN slibeskive har fordelene ved høj holdbarhed, lavt slid, højt slibningsforhold, god slibestabilitet og høj slibepåvirkning. Derfor bruges den mere og mere i slibebranchen: det kan ikke kun forbedre maling effektiviteten, men også forbedre overfladens kvalitet. Overfladekvalitet efter slibning omfatter overflade ruhed, restspænding, brænde og andre indikatorer, og overfladens ruhed er en af de vigtigste faktorer for at kontrollere om emnet er kvalificeret. Slibning med CBN slibeskive kan sikre, at arbejdsstykkens dimensions- og formnøjagtighed er stabil, og overfladens kvalitet efter slibning er høj, hvilket forbedrer behandlingspræcisionen og produktkvalificeringshastigheden betydeligt. Generelt kan holdbarheden af det emne, der bliver jorden, øges med 30 til 50%.

CBN-slibeskiven med keramiske bindinger har god overflademorfologi og er meget slidstærk, så arbejdsstykkets overfladenshed er meget stabil under slibeprocessen. For hver forskelligt malingshjulets foderhastighed ændres overfladen af CBN-slibeskiven tilsvarende og forårsager således en ændring i slibens overfladens rude. Når sliphastighedens fødningshastighed er stor, bliver overfladetopografien hård, og arbejdsmidlets overfladens rude efter slibning er også stor. Ydermere er overfladen af det keramiske bindings CBN slibeskive forholdsvis fladt efter at være formet, og dets slibekornspredningshøjde og chiprum er små. Derfor er det nødvendigt at udføre kantskæringen, efter at det keramiske bånd CBN slibeskive er formet, og kvaliteten af kantskæringen påvirker direkte kvaliteten af den bearbejdede overflade og den normale drift af slibearbejdet.

(1) Ved slibning af CBN-slibeskive af keramisk binding er indflydelsen af slibemængden ikke stor, men forøgelse af slibeskivehastigheden er gavnlig for forbedringen af forarbejdningens overfladens rude.

(2) Keramisk binding CBN slibeskive er stærkt påvirket af slibevæsken. Den olieagtige slibevæske er gavnlig for bedre at udøve CBN-slibestyrets overlegne ydeevne, men det vil medføre miljøforurening og andre problemer.

(3) CBN-slibeskive af keramisk binding, fordi slibestyrets slidstyrke er meget god, kan arbejdsstykkets overfladens rude stadig opretholde en meget stabil tilstand efter fjernelse af en betydelig mængde metalvolumen.