Hjem > Udstilling > Indhold

Faktorer der påvirker kvaliteten af ​​harpikshjulet

Dec 04, 2017

Harpiks slibeskive er stærkt industrielle produkter, problemet i alle aspekter af blandingen, støbning, hærdning, forarbejdning og andre processer vil påvirke produkternes kvalitet.


1. Blandingsproces: Nøglen til blanding er ensartethed. Formering af ingredienser skal fordeles jævnt, forblive løs, men ikke åbenlyd lækage, skal sikre ensartet materiale med gode formningsegenskaber.


2. Hjulhærdningsproces : Det er nøgleprocessen. Der er to faktorer, der påvirker kvaliteten: For det første er hærdningsovn eller fyrings temperaturforskel for stor; For det andet, ukorrekt installation af ovnen. Hærdningsovnens temperatur er for stor, hvilket resulterer i, at harpikshjulet er afskåret fra hærdningen af ​​hærdningsspecifikationen (hærdningskurven), slibeskiven (hærdning) kvaliteten er ikke fuldt garanteret


3. Behandling : Slibeskive, specielt stor diameter og høj tykkelse, eller kræve strenge tolerancer for slibeskiven, der skal behandles efter hærdning for at sikre sliphjulets geometri, geometrisk tolerance.


4. Fremstillingsproces: Virksomhedspersonale fungerer ikke korrekt, den ujævne fordeling af blanding, linjetolerance og statisk balance over tolerance