info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Faktorer, der påvirker livet af diamant værktøjer i sten behandling

Faktorer, der påvirker livet af diamant værktøjer i sten behandling

Dec 04, 2018

De faktorer, der påvirker livet for diamantværktøj, ikke kun procesparametre, men også diamant partikelstørrelse, koncentration, bond hårdhed og andre faktorer.

(1) diamant partikelstørrelse. Almindeligt anvendte diamond partikelstørrelse er inden for rækkevidde af 30/35 til 60/80. Jo sværere rock, den finere partikelstørrelse skal vælges. Fordi under samme trykforholdene, finere og skarpere diamant, det er gavnligt at skære i hårde rock. Derudover generelt stor diameter så knive kræver høj savning effektivitet, og grovere granularitet udvælges, som 30/40, 40/50; lille diameter så bladet savning effektivitet er lav, der kræver rock savning sektion skal være glat, passende Vælg en finere partikelstørrelse, såsom 50/60, 60/80.

(2) værktøj hoved koncentration. Den såkaldte diamond koncentration refererer til tætheden af diamant fordelt i orden lag slagtekrop (dvs vægt af diamond indeholdt i en arealenhed). Koncentrationen af 4,4 karat diamant per kubikcentimeter arbejder slagtekroppe er 100%, og koncentrationen af diamant indeholdende 3,3 karat er 75%. Den volumetriske koncentration angiver mængden af diamant i klumpe, og angiver, at koncentrationen af diamant er 100% da det tegner sig for 1/4 af den samlede mængde. Diamond koncentration forventes at forlænge levetiden af savklinge fordi øger koncentrationen reducerer den gennemsnitlige skærekraft pr. diamant. Imidlertid øger øge dybden nødvendigvis prisen på savklinge, så der er mest økonomisk koncentration, og denne koncentration stigninger som skæring renteforhøjelser.

(3) hårdhed cutter Bond. Generelt, jo højere hårdhed af obligationen, jo stærkere slidstyrke. Derfor, når savning en rock med høj abrasiveness, hårdheden af bonding agent skal være høj; Når savning en soft rock, bør hårdheden af bonding agent være lav; Når savning en skrap og hård rock, bør hårdheden af bonding agent være moderat.

(4) tvinger virkning, temperatur effekt og slid. Diamond rundsav blade vil blive udsat for vekslende belastning som centrifugalkraft, savning kraft og savning varme under processen med at skære sten. Slid og ælde af diamant rundsav blade er forårsaget af force effekt og temperaturen effekt.