info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Faktorer påvirker resultatet af diamantslibningshjul

Faktorer påvirker resultatet af diamantslibningshjul

Jan 10, 2020

1. Slibning af slibeskiven

Slibehjulets bandage skal bruges med en diamantpenne til at dreje en tråd på slibehjulets arbejdsoverflade. Jo mere antallet af slibepartikler, der trimmes, desto bedre er højden på de trimmede slibepartikler. Derfor er arbejdsemnets overfladefremhed mindre.

2.Grit størrelse på slibeskive

Hvis slibehjulets partikelstørrelse er finere, jo større er antallet af slibninger pr. Areal af slibehjulets arbejdsoverflade, desto tættere og finere er slidmærkerne på emnet. Derfor er det finere korn, mindre ru.

3. Slibehjulets hårdhed

Slibehjulets hårdhed er for høj, og slibepartiklerne er ikke lette at falde af efter passivering. Overfladen på emnet gnides kraftigt og klemmes. Deformationen forværres, og overfladen er tilbøjelige til forbrændinger. Hvis slibeskiven er for blød, falder slibepartiklerne let af. Det vil medføre ujævnt slid og påvirke overfladens ruhed. Derfor skal slibehjulets hårdhed være moderat.

4.Lastningshastighed

Forøgelse af slibehastigheden kan øge antallet af slibekorn pr. Enhedsareal på emnet, så antallet af ridser er det største. Samtidig reduceres deformationen, så overfladen er ru. Deformationsreduktionen under højhastighedsskæring skyldes, at deformationsudbredelseshastigheden ved høj hastighed er lavere end slibehastigheden, og materialet er for sent at deformere.

5. Slibning af radial tilførsel og lette slibetider

Forøgelse af den radiale tilførsel og skæredybden under slibning øger deformationen. Derfor øges overfladeruheden. En passende forøgelse af antallet af slibning af bare fødder kan effektivt reducere overfladen ruhed.
JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com