Hjem > Udstilling > Indhold

Elektroplateret slibehjul og værktøj

Dec 18, 2019

Blandt de berømte Kina elektropletterede slibehjulproducenter er JR Materials Company en professionel leverandør. Velkommen til at bruge forgyldt slibehjul, forgyldt slibeværktøj fra vores fabrik, især diamanthjul til ædelsten og CBN-hjul til trævende værktøjer.

Elektroplateret diamantslibehjul er elektrolytkemisk relateret juridisk system til diamantslibehjul. Slibehjulets arbejdslag indeholdende diamantkorn, diamantslibemiddel er bundet metalbinding på underlaget. Først og fremmest tykkelsen af den deponerede metalbinding af diamantkornhøjde på 20% (sand), og fortsæt derefter med at bruge metalbindingsdiamantgrynbindingen (fortykning), tykkelsen på højden på ca. 2 / 3.Inklusiv diamant slibning af slibehjul, slibning eller skæring med diamantslibehjul.

Fordele ved galvaniseret diamantslibehjul:

For det første er galvaniseringsprocessen enkel. Det har lave investeringer. Og det er let at fremstille;

For det andet er det let at bruge og ikke krav til forbinding.

For det tredje bestemmer monolagsstrukturen, at den kan nå en meget høj arbejdshastighed. i øjeblikket har det nået 250 ~ 300 m / s; Selvom kun et enkelt lag diamant, men stadig er der nok liv; Rulle til slibeskive med høj præcision, plettering unik fremstillingsmetode. Netop på grund af disse fordele indtager den elektropletterede slibehjulhastighed og slid med ultrahøj hastighed den ubestridte dominerende position.

Der er også andre elektropletterede slibetips, der er meget anvendt.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.


forglaset bondeslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiksbindingsslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektrolytisk slibehjul : http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-slibning-hjul/

Slibeskive af metalbinding: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/