info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Teknologi Karakteristik af galvaniseret slibeskiven

Teknologi Karakteristik af galvaniseret slibeskiven

Oct 19, 2017

Med de stigende krav i skærende værktøjer, er kravene i slibning teknologi også stigende. Nye knive eller slibning værktøjer bliver mere og mere kompleks, det skal reducere værktøjerne ' tolerance og presset af tiden og omkostningerne vokser også.

Galvaniseret CBN slibehjul er ikke egnet til slibning af hårdmetal og ikke-metalliske hårde materialer. I den høje temperatur, vil CBN slibende forekomme i en kemisk reaktion med alkaline vand løsning. CBN slibeskiven vil nedbrydes i 300basisk opløsning. I kogende vand, kan det være mikro-nedbrydning. Resultatet er, at figuren slibende korn er beskadiget. Således i slibning proces kan kun bruge fedtet kølervæske og kan ikke bruge vandbaseret kølervæske.

Hårdheden af galvaniseret slibning hjulet er højere end almindelige sliberulle, der drejer. Høj hårdhed betyder den stærkere skærekraft og mere skarphed. CBN slibehjul har høj slidstyrke, hvilket betyder, at det er vanskeligere at bære end almindelige slibende. Evnen til at opretholde slibende korn form er en af de vigtigste karakteristika ved CBN slibeskiven. CBN slibehjul har en høj trykstyrke, hvilket betyder, at det kan holde de intakt partikler og ikke er let at bryde, når det bruges under barske forhold. CBN hjul har god varmeledningsevne, og den er habil i kold skæring.