info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Elektroplanterede diamantværktøjer, der anvendes i støbejernsforarbejdning

Elektroplanterede diamantværktøjer, der anvendes i støbejernsforarbejdning

May 03, 2019

For kendetegn og anvendelseskrav til støbejernsmaterialer og diamantværktøjer behandles nøgleproblemerne i følgende aspekter i planlægning og produktion af værktøjer:

 

1. Styrken af forbindelsen mellem metalpletteringen og substratet

 

Skæring og formaling af støbejernsdele udføres ofte i et ikke-køligt vandmiljø, det vil sige tørskæring og tørslibning. Til elektropletteringsprodukter tilsættes der ikke noget kølearbejde til selve selve temperaturen, og pletterlaget og substratet kan let revnes. Forårsager belægningen at falde. For at løse dette dilemma er følgende planer blevet vedtaget:

 

(1) Matrixens råmateriale er valgt ud fra legeringsstål med lav ekspansionscoefficient, og metalsaltet af basismaterialekomponenten vælges som hovedsaltet af pletteringsopløsningen, og forskellen i termisk ekspansionskoefficient mellem substratet og pletteringslaget er forskelligt.

 

(2) Det forbelagte Cu-lag på den ydre overflade af substratet anvendes som et overgangslag, og styrken af forbindelsen mellem substratet og pletterlaget tilsættes.

 

(3) Underlaget vælges ved hjælp af elektrisk aktiveringsteknik.

 

(4) De første lagpletterings- og fortykkelsespletteringsprocesser anvender forskellige pletteringsvæskeformige formuleringer for at forbedre pladens lagets indre spændingstilstand og reducere de abnormale faldelementer af pletteringslaget.

 

2, arbejdsstyrkenes forarbejdningseffekt

 

Da diamanten er færdig med det diamantmikroskærende blad, der er dækket af dets ydre overflade, er det let at bruge den følgende plan til at håndtere problemet, at skæren er blokeret af chippen eller stump og påvirker strømmen. :

 

(1) ved anvendelse af en højkvalitets grovkornet diamant enkeltkrystal som en forkant.

 

(2) Kontroller diamantpartiklerne, der skal nedgraves i pletteringslaget, efter at operationen er fortykket for at sikre en gennemsnitlig knivhøjde på 0,1 mm eller mere.

 

(3) Optimaliser elektropletteringsteknologien, vælg platingvæskens cirkulation, filtrering og konturanode for at forbedre fordelingen af elektriske ledninger i det elektriske felt, gøre pletterne flade og reducere udseendet af metalvulster.

 

3, sikkerhedsproblemer

 

Brug fremragende stålplader, planlæg rimelige byggemetoder, eliminér stresskoncentration, og undgå så brug af matrixspringning.

 

Efter rimelig planlægning og test blev det bekræftet, at diamantværktøjer med optimeret teknologi kan bruges til at behandle støbejernsmaterialer, som viser fremragende præstation .