info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Elektroplateret CBN-slibehjul til træspænding

Elektroplateret CBN-slibehjul til træspænding

Jul 17, 2019

Produktionsinformation

CBN-slibehjul har egenskaber ved ekstrem god ledningsevne for temperatur. Kubisk bornitrid tåler 1250-1350 grader celsius. Så det genererer næppe en høj temperatur. I formaling af jernmateriale vil der ikke være nogen rester. Og kubisk bornitrid er ikke let at producere kemiske reaktioner med jernelementer, det er velegnet til slibning og polering af forskellige højhastighedsstål, værktøjsstål, dystål, hærdet stål med højt legering osv. Træbearbejdningsværktøjsmateriale inkluderer hovedsageligt legeret stål, kulstofstål, højhastighedsstål, hårdmetalmateriale, det er derfor, de fleste mennesker gerne vil bruge CBN-slibehjul.

Forskellig fra aluminiumoxidslibehjul, skærer CBN-slibehjulet hurtigt, forbliver køligt og har aldrig brug for klædning eller formning. Med kun en meget let trykmængde, når du slibes og ordentlig pleje, kan du skærpe dine værktøjer til en knivskarp kant og aldrig behøver at købe et andet slibehjul igen.

CBN-slibehjulet til træningskarakteristika:

1. CBN-slibehjul er designet til brug med bænketype-slibere, såsom RIKON, tormek og andre. Regelmæssig størrelse kan være diameter 6inch, 8inch og 10inch med 1 / 2inch eller 5 / 8inch arbor.

2. Fremstiller en fremragende skarp forkant.

3. Fin finish på værktøjets skråkant.

4. Hurtig, kølig skærehandling uden kølevæske.

4. Sideoverflade til flade slibemaskiner på skæve, skraberudskærere og værktøjsbits.

6. Ingen bandage eller formning kræves.

7. Hjulet forbliver fladt, skifter aldrig form.

Hvordan bruges det?

1. Installer slibeskiven hurtigt og let uden værktøjer ved hjælp af den fingervendte møtrik. Tilslut den universelle støtte i lodret eller vandret position efter behov.

2. Installer en pil til det værktøj, der skal skærpes, og skub det på universalstangen. Jigs giver dig mulighed for at kontrollere slibeprocessen og give gentagne resultater.

3. Skærpning. Tilsluttet den universelle støtte bevæger værktøjet sig langs slibeskiven med præcist tryk og position. Skift korn af hjulet til dine behov med den inkluderede stenklipper. Yderligere specialsten findes også til den mere avancerede slibemaskine.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com