Hjem > Udstilling > Indhold

Elektropletterede CBN slibeskiver til slibning af træværktøj

May 22, 2019

Forskellige fra aluminiumoxidslibeskiver, trækning CBN-hjul skære hurtigt, forbliver køligt og behøver aldrig at påklæbe eller forme. Med et meget let tryk, når du skærer og plejer, kan du skærpe dine værktøjer til skarp kant og aldrig behøver at købe et andet slibeskive igen.

Om CBN slibeskiven til træning, er der to slags, den ene er kun med radius kant, den anden er med radius kant og fladt belagt.

Hvorfor er CBN?

CBN overlegen til alle andre materialer til slibning af hærdet stål. Det skaber næppe en høj tempratur, fordi CBN har en ekstrem god ledningsevne til temprature. Dette er også hjulpet af formen på hjulets metallegeme.

Til trækkende hjul er der to typer. Den ene er en blanding af slibemiddel og et bindemiddel, der påføres et aluminiumhub i et lag. Den anden type er et maskinbearbejdet stålhub med slibemateriale belagt på hjulets overflade.

Funktioner:

1. Producerer en fremragende skarp kant.

2. Fin finish på værktøjskanten.

3. Hurtig, kølig skærefunktion uden kølevæske.

4. Sideoverflade til fladslibning på skiver, skrotskærere og værktøjsbit.

5. Ingen dressing eller formning kræves.

6. Hjulet forbliver fladt, ændrer aldrig form.

JR Diamond Tool Co., Ltd har været aktivt involveret i diamantværktøjer fremstilling over 20 år. Vores diamant- eller CBN-slibeskiver til slibning af træværktøj er populære hos vores kunder i Amerika, Europa. Vores fabrik accepterer ODM eller OEM ordrer. Velkommen til at vide mere.