info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Dynamisk balance mellem harpiks CBN-slibeskive

Dynamisk balance mellem harpiks CBN-slibeskive

Aug 23, 2019

Statisk balance kan fjerne ubalancen hos de fleste slibehjul og kan opfylde kravene til brug med den generelle hastighed for CBN-slibehjul. Kun ved anvendelse af den statiske balancehjulsmetode, i ikke-brugstilstand, balancen for hver del, og når slibehjulet drejes med høj hastighed under arbejdsforhold, vil der forekomme dynamisk ubalance. Den dynamiske ubalance af CBN-slibeskiven forårsager vibrationer, hvilket reducerer slibekvaliteten og slibeskivets levetid. Når slibehjulsspindlen vedtager en dynamisk balanceindretning eller en dynamisk balanceindretning, registreres og kompenseres slibehjulets ubalancerede tilstand kontinuerligt under rotationen af slibehjulet. CBN-slibehjulet er altid i en god balancetilstand, og slibehjulets balancemetode kaldes dynamisk balance.

Dynamisk balance kan antage mange former, såsom strømforbrug, elektromagnetisk kraft, vægt, vægt og så videre. Blandt dem er tunge applikationer endnu mere. Enhver form for dynamisk balance i CBN-slibehjulet er udstyret med en eller flere afbalanceringsblokke, der justerer slibehjulets position på disse afbalanceringsblokke, så slibehjulet kan dreje i ligevægt.

Slibehjulets dynamiske balance kan testes med en dynamisk balancer. Den dynamiske balancer består af sensorer, elektroniske instrumenter og elektroniske lommelygter. Gennem ubalancen forårsaget af vibrationen af CBN-slibehjulsamlingen konverteres det optiske signal, der er modtaget af sensoren, på den ene side den ubalancerede mængde, der vises på måleren. Placeringen af tyngdepunktet af CBN-slibehjulsamlingen vises synkront med blitz for at bestemme komponenten og rækkevidden af slidhjulets ubalancekomponent, og den dynamiske balance opnås ved at justere blokens position eller bevæge balance blokering og slibeskivekomponent.

Efter den statiske balance og dynamiske balance på slibeskiven skaber processen med anvendelse af slibevæske under slibeprocessen og ujævn slid på CBN-slibeskiven en forskellig dynamisk ubalance på grund af forskellen i antallet af adsorptioner. Ved højhastighedsslibning eller høj præcisionsslibning opretholder slibehjulets automatiske balanceringsanordning, ubalance-detektion og automatisk kompensation en god balance under slibeprocessen.

详情

JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com