info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Dynamisk balance analyse af diamantslibeskive

Dynamisk balance analyse af diamantslibeskive

Jul 05, 2019

1. Årsagen til diamantslibningens dynamiske ubalance

1) Det superhårede materialeprodukt består af en basiskrop og et arbejdslag, og basiskroppen er et støbt stål eller aluminium. Derfor vil underkroppens indre hul og yderkreds i processen med fremstilling af basislegemet have en vis uenighed, og bearbejdning af begge ender dannes ved hjælp af den sekundære fastspænding, således at parallelismefejlen i begge endeflader genereres. Derfor har matrixen af det superhårede materialeprodukt et kvalitetsproblem med dynamisk ubalance før brug.

2) Metalsubstratet og arbejdslaget fremstilles ved svejsning, plating, binding eller direkte varmpressedannelse, og produktionsprocessen skyldes kombinationen af arbejdslaget og substratet og den dynamiske ubalance forårsaget af selve arbejdslaget . Det samlede masseskifte af produktet skaber en ny dynamisk ubalance.

3) Basismaterialet selv er ikke ensartet, især den støbte aluminiummatrix, selv gennem færdiggørelsen kan den ikke eliminere den dynamiske ubalance forårsaget af vævshomogenitet.

2. Virkningen af dynamisk ubalance på formalingsprocessen

1) Da det superhårede materialeprodukt er et højtydende og højtydende slibeværktøj, er dets lynhastighed generelt høj, så slibeskiven og slibevalsen, som kører med høj hastighed, vil skabe visse vibrationer under arbejdet, og så vil slibevibrationsmønsteret blive genereret. Råheden er ikke god. Især i forbindelse med behandling af glas- eller keramiske plader er arbejdsemnet brudt, produktets udbytte er stærkt reduceret, og produktionsomkostningerne øges.

2) Langsigtet brug af det dynamiske ubalancerede slibeværktøj vil have negativ indflydelse på nøjagtigheden af højpræcisionsslibemaskinen, hvilket forårsager den syge drift af slibemiddelet, hvilket igen påvirker udstyrets levetid.

3. Måder at løse problemet med dynamisk ubalance

1) Det superhårede materialeprodukt består af arbejdslaget og basislegemet, og arbejdslaget indtager en lille del af massen i hele slibeværktøjet. Derfor kan den dynamiske ubalance af produktet løses ved at bore substratet i overensstemmelse med den dynamiske balance. Resultaterne af maskinens dynamiske balance test for at bestemme boreretningen og øge eller mindske vægten.

2) Når den dynamiske balanceringsmaskine er valgt, har det superhårede materiale af slibetypen en relativt lang aksial længde og en relativt stor produktvægt. En horisontal dynamisk balanceringsmaskine kan anvendes, og harpiksbindemidlet er forholdsvis lille i tykkelse og relativt let i vægt. Diamantslibeskiven kan udstyres med en vertikal dynamisk balanceringsmaskine, som kan teste den dynamiske ubalance af produkterne under 10 kg. Denne model kan let og præcist teste azimuten og kvaliteten af slibeskivenes ubalance og øge volumen og volumen, installation og betjening. Meget bekvemt, den mindste resterende ubalance kan nå 0.315g · cm / kg

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com