info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Diskussion om balancen i Diamond slibehjul i elektrisk porcelæn mekanisk slibning

Diskussion om balancen i Diamond slibehjul i elektrisk porcelæn mekanisk slibning

Apr 22, 2020

Diamant har ekstremt høj hårdhed og slidstyrke. Dens slibende skærkant er meget skarp, klinge ruhed er lille, friktionkoefficient er lav, anti-klæbende egenskab er god, varmeledningsevne er høj, og det er ikke let at klæbe og producere under slibning. Det kan effektivt behandle forskellige ikke-jernholdige metalmaterialer og ikke-metalmaterialer. Som højhastigheds- og højeffektiv slibeværktøj anvendes diamantslibeskiven i vid udstrækning inden for elektrokeramisk materialebearbejdning. På grund af den høje hastighed rotation under drift, balancen i diamant slibehjulet er meget vigtigt. Vægten vil direkte påvirke vibrationsmængden under arbejdet, maskindelenes levetid og slibepræcisionen af de forarbejdede elektrokeramiske materialer. Med den stigende forarbejdningspræcision og kravene til overfladekvalitet af elektriske porcelænsprodukter og den yderligere forbedring af diamantslibehjulenes arbejdshastighed bliver kravene til balancenøjagtighed og rimelig montering højere og højere.

Definitionen af diamantslibehjulets balance betyder, at massefordelingen af slibeskiven registreres og korrigeres, hvis det er nødvendigt for at sikre, at de vibrationer og lejekræfter, der genereres, ligger inden for det angivne område, når slibeskiven er ved driftshastigheden. I fremstillingsprocessen af diamant slibehjul, ujævn fordeling af slibende kerner langs den circumferential retning af slibeskiven, bearbejdning fejl, der findes i bearbejdningsprocessen, fejlen forårsaget under processen med plettering eller svejsning diamant slibning lag på substratet vil forårsage afvigelsen mellem midten af massen af diamant slibehjul og det geometriske centrum , således at den primære inertiakse, der går gennem massemidten og vinkelret på slibehjulets plan, ikke falder sammen med den centrale rotationsakse, når slibehjulet roterer. Derfor vil der blive genereret så stor ubalanceret centrifugalkraft, når diamantslibehjulet roterer med høj hastighed. Når diamantslibehjulets roterende hastighed er stor, er centrifugalkraften en af hovedårsagerne til slid og vibrationer i slibehjuldelene. Dens eksistens i alvorlig grad påvirker levetiden af maskinen, levetiden af udstyret, behandlingen præcision af den elektriske porcelæn ærme, og endda alvorligt trussel mod den personlige sikkerhed for arbejdstagere. Derfor skal vi være meget opmærksomme på balancen i slibeskiven, når vi vælger og bruger diamant slibehjulet. Nærmere bestemt kan der træffes følgende foranstaltninger.

Først og fremmest, når vi køber diamant slibehjul, skal vi tage hensyn til de faktorer, såsom integritet, styrke og den samlede kvalitet af producenten. Vi må ikke blindt forfølge lave priser, hvilket resulterer i køb af produkter af lav kvalitet. Glory Diamond Tools kunne tilbyde diamant slibehjul med høj kvalitet, ligesom 1A1 slibehjul, 11V9 diamant slibehjul. For det andet bør der indføres et strengt inspektions- og acceptsystem for nyindkøbte diamantslibehjul. Nogle parametre kan navnlig ikke direkte opnås med det blotte øje, og der skal være en enkel og videnskabelig inspektionsmetode. Diamanthjulet kan skubbes på en absolut niveau platform for at gøre det muligt at rulle langsomt. I hvile, en linje vinkelret på platformen (dvs. den linje, der forbinder den geometriske centrum og kontaktpunkt) er lavet af kontaktpunktet af slibeskiven med platformen. Skub den derefter igen, markér den igen, gentag mange gange, og overhold, om den linje, der identificeres hver gang, gentages. Hvis tilfældigt fordelt, excentricitet er nul eller inden for den tilladte afvigelse. Hvis den koncentreres, betyder det, at excentriciteten er stor og overstiger det tilladte afvigelsesområde.


Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com