info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Diamant værktøjslibning type

Diamant værktøjslibning type

May 24, 2018

Diamant værktøjslibning type

QQ图片20180524152040_看图王.jpg
1. Cylindrisk slibning

Anvendes hovedsagelig på cylindriske slibemaskiner til at male aksler, yderkegler og skulderflader på aksler. Under slibning roterer arbejdsstykket med lav hastighed. Hvis emnet bevæger sig på samme tid i langsgående tilbagegående bevægelse, gør sliphjulet vandret fremføring i forhold til emnet efter hver enkelt slag eller dobbelt slag i længdebevægelsen.

2. Indvendig slibning

Den anvendes hovedsagelig til slibning af emneets cylindriske boring (Figur 3), koniske boringer og boring af endeflader på indre cylindriske slibemaskiner, universelle cylindriske slibemaskiner og koordinere slibemaskiner.

3. Overflade slibning

Anvendes hovedsagelig til slibning af fly, riller osv. På overfladeslibere. Der er to slags overfladeslibning: Perifert slibning af den ydre overflade af diamantarbejdshjulet kaldes perifert slibning. Som vist i figur 4 anvendes den horisontale overfladeslibemaskine generelt. Hvis slibeskiven anvendes, kan forskellige formningsoverflader også behandles; Slibning, kendt som ansigtsmalning, anvender generelt en overfladekværn med vertikal akse.

4. Centerless slibning

Det gøres normalt på en centerless slibemaskine til at male den ydre cirkel af emnet. Under slibning er emnet ikke centreret og støttet af spidsen, men er placeret mellem diamantarbejdshjulet og styrhjulet, understøttet af pallen under det og drevet af styrhjulet til at rotere. Når styrehjulets akse og aksen på slibeskiven justeres for at blive skævt med 1 ° til 6 ° , kan emnet automatisk flyttes i længderetningen i aksial retning under rotation. Dette kaldes penetrationsslibning.


Guangzhou JR Diamond Tools er en super-hård slibeproducent, velkommen til at besøge os.