info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Diamantslibeskiver til slibning af hårdmetalsavklinger

Diamantslibeskiver til slibning af hårdmetalsavklinger

Oct 29, 2020

Wolframcarbidsavklinger er designet til at skære træ. imidlertid er skæreeffektiviteten af ​​en wolframcarbidsav for det meste bestemt af bladets geometri, tændernes skarphed og spånbelastningen pr. tand. processen til fremstilling og vedligeholdelse af saven' s optimale geometri, skarphed og belastning kaldes cirkulære hårdmetalsavklinger, der slibes.

Diamantslibeskiver til slibning af hårdmetalsavklinger består af tre forskellige, men indbyrdes relaterede processer: ansigtsslibning, sideslibning og topslibning.

Sådan vælges kornstørrelsen på diamantslibeskiver til slibning af hårdmetalsavklinger

Wolframcarbidsavklinger vælger normalt 240 # og 400 # disse to slags kornstørrelse, generelt er 240 # diamantslibeskiver hovedsageligt brugt til grovslibning af wolframcarbidsave, 400 # diamantslibeskiver til finslibning af wolframcarbidsavklinger, sammenligningen mellem levetiden på 240 # diamantslibeskiver og 400 # diamantslibeskiver er mere holdbar, 400 # diamantskiver er bedre end 240 # diamantslibeslibningseffekt.


JR-firmahar specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.