info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Diamantslibehjul til slibning af savklinger i hårdmetal

Diamantslibehjul til slibning af savklinger i hårdmetal

Mar 13, 2020

Karbidsavkniv bruges normalt til træprodukter. Sådan slibes karbidsavskiven korrekt er relateret til skarphed og levetid for hårdt savklinger. Derfor er det vigtigt at vælge egnede diamantslibningshjul til slibning af hårdmetalsavklinger undtagen for teknologi.

I den egentlige produktion og brug af hårdmetalskovle på grund af den urimelige skarphedsteknologi eller forkert brug af diamantslibehjulet kan hårdmetalsavene ikke opfylde de tekniske kvalitetskrav, og levetiden kan ikke nå halvdelen af ​​designtiden. Det påvirker ikke kun kvaliteten af ​​maskinbearbejdning af savklinger, men øger også omkostningerne.

Så slibning er et vigtigt trin i hele produktionen og brugen af ​​hårdmetalblad. Det skal mestres omfattende skarphedsteknologi fra valg til vedligeholdelse af hårdmetalsavblad. Og vælg de passende diamantslibningshjul til skarpning af hårdmetalsavklinger.

Slibeprocessen af ​​hårdt savblad er forskellig fra processen med det traditionelle cirkulære savblad. Når slibehastigheden er høj, er slibevarmen høj. Dette får ikke kun hårdt hårets kniv til at revne, men også slibekvaliteten er ikke god. Når du vælger slibehjulet, bør det derfor vælges de professionelle diamantslibehjul til slibning af hårdmetalsavblad. På nuværende tidspunkt anvendes harpiksbindende diamantslibningshjul.

Når vi skærpes, skal vi være tålmodige. Når du skubber og trækker hårdt hårbladet, skal det være glat og blidt. Det vil forlænge levetiden, reducere produktionsomkostningerne og forbedre arbejdseffektiviteten ved rimelig skærpning.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.
Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com