info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Diamant slibehjul til diamant smykker gør

Diamant slibehjul til diamant smykker gør

Sep 08, 2020

 

Udvindes uslebne diamanter omdannes til ædelstene gennem en multi-trins proces kaldet "skæring". Diamanter er ekstremt hårdt, men også sprøde og kan opdeles med et enkelt slag. Derfor er diamantskæring traditionelt betragtes som en delikat procedure, der kræver færdigheder, videnskabelig viden, værktøjer og erfaring. Dens endelige mål er at producere en facetteret juvel, hvor de specifikke vinkler mellem facetterne ville optimere diamant glans, der er spredning af hvidt lys, mens antallet og arealet af facetter ville bestemme vægten af det endelige produkt.

 

 

Cut er den dominerende faktor, der påvirker samspillet mellem lys og diamanter. Hver diamant har sin eksklusive skæring, hvilket fører til sin unikke glans og udseende. Således er en fremragende cut diamant anses for at være den mest værdifulde og knaphed.

 

Cut grade er en kvantitativ måling af den samlede glans og scintillation af diamanter, da det har den højeste effekt på en diamants belysning ydeevne. Cut kvalitet er også bestemt af tabellens størrelse, krone vinkel, dybde, bælte tykkelse og polering resultater af diamanter, som igen påvirker det endelige udseende, og forholdet til lys og glans af diamanter.

 

 

Diamanten kan opdeles af et enkelt, velberegnet slag af en hammer til et spidst værktøj, som er hurtig, men risikabelt. Alternativt kan det skæres med en diamantsav, som er en mere pålidelig, men kedelig procedure.

 

Efter indledende skæring, er diamanten formet i mange faser af polering. I modsætning til skæring, som er en ansvarlig, men hurtig drift, polering fjerner materiale ved gradvis erosion og er yderst tidskrævende. Den tilhørende teknik er veludviklet; det betragtes som en rutine og kan udføres af teknikere.   Efter polering, diamanten er revurderet for mulige fejl, enten resterende eller induceret af processen. Disse fejl er skjult gennem forskellige diamant ekstraudstyr teknikker, såsom repolishing, knæk påfyldning, eller smart arrangement af stenen i smykker. Resterende ikke-diamant indeslutninger fjernes gennem laserboring og påfyldning af de producerede hulrum.

 

 

JR (Guangdong) Nyt materiale Incorporated selskab har rig erfaring med at producere diamant slibehjul til forarbejdning af naturlige diamant. 1A1 fladform og 14A1 form diamant slibende forglas har egenskaber god selvslibende, blokeringsfri, høj slibeeffektivitet, overlegen finish, lang levetid, mindre varme og nem dressing.

 

 360截图20200911102925410

 

Andre størrelser kunne tilpasses.

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com