info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Udførelsen af diamanthjul med forskellige bindemidler

Udførelsen af diamanthjul med forskellige bindemidler

Sep 22, 2017

Superhard slibeskiver består af slibekorn, stomata og bindemiddel. Bindemidlet er en uundværlig del af slibeproduktionen. Dens funktion er at gøre slibekornet komprimeret til en bestemt geometrisk form, og hold sliben til at bære slibekraft i forarbejdningen. Der er tre kategorier til superhard slibemiddelværktøjsbindere: harpiksbinding, forglasset binding og metalbinding. Hvordan vælger du den rigtige obligation? Det er hovedsageligt baseret på egne præstationer og forarbejdningskrav.

Harpiksbinding

Dens egen har en god elasticitet og poleringsvirkning. Efter dannelse af slibeskive har den stadig en god selvskærpning og ikke let at tilslutte, mindre dressing. Endvidere er slipingseffektiviteten højere; slibetemperaturen er lavere. Og formalingsoverfladen er god, så anvendelsesområdet er meget bredt. Harpiksbinding diamantslibeskiver anvendes ofte i hårdmetal, stålmateriale og halvfinslibning af nogle ikke-metalliske materialer mv. Resinbinding CBN slibeskiver anvendes hovedsageligt til høj vanadium højhastighedstål stålværktøjslibning og værktøjsstål, dørstål, rustfrit stål og varmebestandig legering og så videre. Imidlertid er adhæsionsevnen af harpiksbindemidlet fattig, og varmebestandigheden er også dårlig. Det resulterer i stort slid under højtemperaturslibning, især i kraftig belastningslibning. Det forbedres ofte med metalcoated slibemiddel.

Forglasset binding

Bindningsstyrken for forglasset binding er bedre end harpiksbinding. Efter dannelse af slibeskive er arbejdsfladen for at fjerne chippræstationen god. Det er således ikke let at tilslutte og har god skarphed og høj slibepåvirkning. Den termiske ekspansionsmængde er lille, så det er let at kontrollere arbejdsnøjagtigheden. Disse funktioner bidrager til den glatte slibeproces. Ved slibning og efterbehandling er betjeningen nem. Den anvendes generelt til grovslibning, halvfinslibning og formslibning af stor kontaktflade. Den forglassede binding bliver således mere og mere anvendt til mange anvendelser. Stabiliteten af forglasset diamantslibeskive er bedre, forglassede CBN-hjul har lavet et godt marked og omdømme.

Metalbindemiddel: Bronzebindemiddel og galvanisering

Elektroplettering er et bindemiddel med højere styrke, som almindeligvis pletterer enkelt- eller flerskikslibemiddel på metalbasen. Antallet af slibekorn i enhedsareal er mere end de øvrige bindemidler. Og slibepartiklerne udsættes for overfladen. Således skærer skærmen og højslibningseffektiviteten. Men det er kun belagt et lag af slibemiddel, dets liv er kortere end andre bindemidler. Generelt anvendes galvaniserede slibeskiver til specialfremstilling, såsom slibeværktøjer, lille slibningshoved, trækværktøj, plating rømmer, rasp og så videre. Med den løbende forbedring af det teknologiske bliver anvendelsen af elektroplateret CBN-produkt mere og mere populær, især ved forarbejdning af forskellige ståldele af de små huller. Det er ikke kun høj slip effektivitet og økonomisk, men også få bedre form nøjagtighed. Bronsbindemiddel slibeværktøj bruges kobberpulver, tinpulver som hovedmateriale andre materialer. Og tilsæt derefter diamantslibemiddel til blanding, placeringen i støbeformen til kompressionsstøbningen. Endelig sintre i høj temperatur. Metallbindingslibene har høj limstyrke og god slidstyrke, lavt slid. Så dets liv er længere. Det kan også opretholde en god form, kan bære en større belastning. Men ulemperne er dårlig slipfunktion, overfladen af slibeskiven er let at tilslutte og forårsage høj varme. Forbandet er også meget vanskeligt. Sintrede bronzebindslibemaskiner anvendes hovedsageligt til glas, keramik, sten, byggematerialer, beton, halvledermaterialer og andre ikke-metalliske materialer mv. Det bruger sjældent hårdmetal, sammensatte superhardmaterialer, alle former for honing, elektrolytslibning og så på.