info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Selektionsprincippet for Diamond Wheel Hardness I slibeproces

Selektionsprincippet for Diamond Wheel Hardness I slibeproces

Aug 19, 2017

Hårdheden af diamantslibeværktøjer henviser til sværhedsgraden af slibemiddel, der falder ned i slibeprocessen. Jo højere slibende hårdhed er, jo sværere at falde. Hårdheden af diamantslibeværktøjer kan generelt opdeles i superbløde, bløde, mellemstore og mellemstore hårde, hårde og superharde kvaliteter. Fra hvert niveau kan det opdeles i en række små niveauer.

Hårdheden af diamantslibeværktøjerne er relateret til slibetyperne, det afhænger også af bindingsmængden og slibens tæthed. Diamantslibeværktøjerne er ikke så hårde som muligt, fordi slibeværktøjerne vil være stumpe. Og hvis nogle slibende partikler falder af, kan andre slibemidler fortsættes med at male. I lyset af dette er det uhensigtsmæssigt, om det er slibende hårdhed, at resultere i slibende partikler, der falder ned, eller at slibende hårdhed er for stor til, at slibende partikler falder af. Det er ikke den ideelle situation.

Ved valget af slibende hårdhed følger du generelt princippet:

Fordi slibepartiklerne let kan stumpe, når diamantværktøjerne slår det hårdere materiale, bør vi vælge et mindre slibeværktøj til hårdhed for at få de stumpe slibende partikler til at falde i tide;   det   Modsat er sliben ikke let at stumpe i det bløde materiale slibning. For at maksimere levetiden for slibeværktøjerne, bør vi vælge en større hårdhed af slibeværktøjerne.

Men det er ikke absolut. Hvis slibemidlet ikke kun er blødt, men stor sejhed, såsom ikke-jernholdigt kobber, aluminium osv. Disse materialer vil sandsynligvis forårsage blokering. For at undgå denne situation bør vi vælge en mindre hårdhed i slibeværktøjet.

Derudover skal vi også overveje rotationshastigheden for slibeskiven og kontaktområdet med emnet. Diamanthjulets hastighed er lavere, og arbejdsområdets kontaktflade er mindre. Det er egnet til at vælge slibemiddel med stor hårdhed. Når hastigheden er hurtig, og han arbejdsstykke kontaktområdet er stort. Det er egnet til valg af mindre hårdhed af slibeværktøjet.

For de emner med dårlig varmeledningsevne, nem at deformere, let at brænde, især tørslibning, vil den store varme ødelægge emnet. Nu skal vi vælge en mindre hårdhed af slibeværktøj. På den ene side kan det være lavere varme, den anden. Det er også muligt at tage en del af varmen ved at falde ud af slibekornene.

Endelig kan man vælge en lille hårdhed i slibeværktøjet, hvis man har brug for en højere efterspørgsel efter slibeværktøjet. hvis kræver den lavere ruhed, kan du vælge en højere hårdhed.