info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad skal jeg være opmærksom på, når du monterer et diamantslibeskive?

Hvad skal jeg være opmærksom på, når du monterer et diamantslibeskive?

Sep 08, 2017

Montering af diamantslibeskive og brug er farligt. Slibemaskinen er det mest brugte mekaniske udstyr. Rimelig installation, korrekt brug og sikker drift, disse problemer er direkte relateret til medarbejderens sikkerhed, så det skal gives tilstrækkelig opmærksomhed i den aktuelle brug.

Til montering af diamanthjul skal du først og fremmest kontrollere hjulkvaliteten. Brug nylon fløjl (du kan også bruge pennen) til at trykke på hjulets side, skarp lyd er ikke noget problem.

Placeringsproblem: Hvilken position slipemaskinen skal installere i, er vigtig. Vælg kun en rimelig og passende placering, så kan du fortsætte med andet arbejde. Slibemaskiner er forbudt at installere i nærheden andet udstyr og det sted, som operatører eller folk ofte forbi. Den generelle værksted skal oprette et særligt rum til at placere maskinen. Hvis værkstedet ikke kan levere et værelse på grund af andre begrænsninger, bør der opstilles en beskyttelsesbaffel foran på kværnen. Den beskyttende baffel er ikke mindre end 1,8 m højde.

Balanceproblem: Årsagen til at skabe balanceproblemet ved diamantslibeskive er hovedsageligt, at hjulinstallationen ikke er præcis, så tyngdepunktet af hjulet og rotationsaksen ikke falder sammen. Skaden med at skabe balanceproblemet eksisterer i to aspekter: på den ene side i højhastighedsrotationen vil det forårsage vibrationer og det vil være let at forårsage vibrationsmærket for emneoverfladen; På den anden side, hvis hjulet ikke er balance, vil det accelerere spindelvibrationen og slidstyrken. Alvorligt resultat vil ødelægge slibeskiven eller endda forårsage en ulykke. Derfor, når diameteren er større end eller lig med 200 mm, skal du kontrollere den statiske balance. Hvis slibeskiven ikke er balance efter afslutning eller efter arbejdet, skal det gentages statisk balance.