info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Diamant tromle forklædninghjul

Diamant tromle forklædninghjul

Nov 24, 2020


Diamant tromlehjul er en høj præcision diamant dressing værktøj, som hovedsagelig anvendes i formning og slibning af biler, motorer og dele, lejer, tekstilmaskiner, gear og andre industrier. Sammenlignet med den traditionelle en-grain diamant dressing pen, diamant tromlehjul har fordelene ved høj effektivitet, høj præcision, og komplekse overflade danner på én gang. Da profilkravene og præcisionskravene for dele i forskellige brancher bliver højere og højere, erstatter diamanttromlehjuls dressing-metoden hurtigt den enkornede diamantpenededressing.

Vær opmærksom på følgende punkter, når du bruger tromlehjulet:

1. Brug en dedikeret diamant tromle dressing enhed så meget som muligt, og sikre, at drejebænk og dressing instrument har tilstrækkelig nøjagtighed og stivhed;

2. Monteringsafstanden mellem hjulet og monteringsmandrel skal være ≤0.005 mm;

3. Det lineære hastighedsforhold mellem hjulet og slibeskiven, der skal klædes på, skal være 0,4~0,7;

4. Hjulet skal monteres korrekt, og skivens udstrømning skal justeres nøjagtigt. Efter montering skal endeudstrømningen af diamanttromlehjulenes referenceslutflade og den ydre referencecirkels radiale udstrømning være mindre end 0,003 mm.

5. Det er forbudt at banke hjulet direkte, når du installerer og fjerner hjulet for at forhindre, at hjulets profil eller datum bliver beskadiget.

6. Når hjulet er dressing slibehjulet, sikre, at diamant tromlehjul har pålidelig og tilstrækkelig køling;

7. Under forbinding undgås slibehjulets påtrækshjulet for ikke at beskadige hjulets nøjagtighed.

8. For bedre at forlænge bandagehjulets levetid bør tilspændingsbeløbet for hver bandage ikke overstige 0,02 mm så meget som muligt, når hjulet klæder slibehjulet på.

9. Hvis der er noget uklart i processen med at bruge diamant tromlehjul, bedes du kontakte producenten af diamant tromlehjul i tide. Diamanttromlehjulene må ikke behandles eller ændres selv for at undgå tab af præcision på diamanttromlehjulene


JR selskab har specialiseret sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks obligation, forglasset obligation, metal obligation og elektroplated slibehjul.

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com