info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Belagt diamantværktøj

Belagt diamantværktøj

Sep 19, 2018

Belagt diamantværktøj

Før valg og brug af diamant-belagt værktøjer, skal brugerne forstå følgende fornuft om diamant-belagt værktøjer.

Forskellen mellem CVD diamant belægning og amorfe diamant belægning amorfe diamant (også kendt som diamantlignende carbon-DLC) belægning er en carbon film deponeres af PVD eller CVD. Det har både en del af diamond SP3 bond og en del af kulstof SP2 bond; dens film danner hårdhed er meget høj, men lavere end hårdheden af diamant film; dens tykkelse er også tyndere end diamond filmen vi normalt depositum. Ved behandling af grafit, er levetid af amorf belagt diamantværktøj 2 - 3 gange ubestrøget hårdmetal værktøj. CVD diamant er derimod en ren diamant belægning deponeret af CVD. Værktøjslevetid ved behandling af grafit er 12 - 20 gange, hårdmetal værktøjer, som kan reducere antallet af værktøjsskift og forbedre pålidelighed og præcision bearbejdning. konsistens.

Hærdet stål kan ikke behandles med diamantværktøj

Diamond er sammensat af kulstofatomer. Når nogle materialer er opvarmet, absorbere de kulstofatomer fra diamond og form metalcarbider i emnet. Jern er et af disse materialer. Når bearbejdning jern-baserede materialer med diamantværktøj, forårsager varmen genereret af friktionen kulstofatomer i diamant til at diffuse i jern, forårsager diamant belægning mislykkes for tidligt på grund af kemisk slid.

Diamantværktøj begrænse

Kvaliteten af diamant-belagt værktøjer, der er reground og/eller stærkt belagt er svært at garantere. Fordi belægningen produceret på værktøj overfladen er ren diamant, tager det lang tid at genformalet værktøjet med en diamant slibning hjulet. Derudover værktøjet bruges til at vokse diamant. Forberedelsesprocessen ændres de kemiske egenskaber af redskab-overflade. Da belægningen kræver meget præcis kontrol af denne kemisk egenskab, er effekten af værktøj overmaling svært at garantere.

Belagt diamantværktøj har forskellige levetider

Som med enhver anden værktøj, varierer liv for en diamant-belagt værktøj afhængigt af materialet bliver bearbejdet, den tilførselshastigheden og skærehastighed valgt og geometri af emnet. I almindelighed, er liv af diamant-belagt værktøjer til forarbejdning grafit 10 - 20 gange længere end ubestrøget hårdmetal værktøj, og i nogle tilfælde kan endda være længere. Dette giver mulighed for næsten enhver bearbejdning opgave skal udføres med et enkelt værktøj uden behov for værktøj ændring på grund af værktøjsslid, undgå afbrydelser og rekalibrering, gør det muligt at opnå automatiseret bearbejdning. Det er også muligt at opnå længere værktøjslevetid i behandlingen af kompositmaterialer. Titanium maskiner er det vigtigste produkt i selskabet, såsom roterende top, skrue, CNC spindel, aksel behandling, etc., professionel kvalitetssikring!

Det er blevet rapporteret, at belagt diamantværktøj kan vare op til 70 gange længere end ubestrøget hårdmetal værktøj ved behandling af svært at maskinen kompositter som high-density glas fibre, carbon fibre og G10-FR4.

Problemer med diamantværktøj

Peeling af diamond belægninger kan forhindre belægning afskalning fra at være et alvorligt problem for belagt diamantværktøj og et fælles problem (især når bearbejdning materialer såsom carbon fiber), hvilket kan føre til uforudsigelige værktøjslevetid. I slutningen af 1990 ' erne var grænseflade kemi identificeret som en vigtig faktor, der påvirker vedhæftning af diamond belægninger. Ved at vælge kompatible carbide kemi, ordentlig forbehandling teknikker og rimelig deposition betingelser, er det muligt at reducere eller fjerne revner diamant belægning og opnå en stabil slid mønster. Observere en normalt slidte diamond belagt værktøj under et mikroskop, konstateredes det, at diamant stabilt blev båret op til hårdmetal substrat uden skår eller peeling.