Hjem > Udstilling > Indhold

Sintring temperaturen af den slibeskiven og refraktion vifte af projektmappen

Oct 28, 2017

Nogle forsker registreret at ingeniørerne testet høj temperatur stabilitet af diamant slibende, de fandt at temperaturen er højere end 700 ℃. Diamond slibende i luft atmosfære vil forekomme i oxidation reaktion, vil det gøre diamond slibende skader. I høje temperaturer, er diamond slibende skader relateret til kvaliteten af diamant slibende og diamant korn. I den samme temperatur, den lavere kvalitet, finere diamant, jo højere grad af termisk skade. Ingeniør ændrer sintringen for at reducere den termiske skader til diamond slibende selv på 750 ° C.

Ifølge diamond slibende termisk stabilitet bekræfter det fyring temperatur af den slibeskiven og refraktion vifte af projektmappen. Ud fra princippet om fri generation af forårsager oxid, blev oxid med diamant slibende reaktion analyseret i høje temperaturer. Det bekræftede den kemiske sammensætning af projektmappen. Ifølge glas struktur teori, indholdet af hver komponent i projektmappen blev fastlagt, og binder formulering var fastsat og anvendes til industriel produktion.

Bindemidlet er det vigtigste råmateriale i produktionen af slibehjul. Virkninger af udførelsen af den metalsmeltning ringbind i forskellige temperatur stigning kurver blev drøftet. Det blev konstateret, at kun når vandets krystallisering og let nedbrydes materialet i ringbind råmateriale var helt nedbrydes ved nedbrydning temperatur og derefter nåede metalsmeltning temperaturen, (5-8-630), koefficienten for termisk udvidelse er små (7.2-8,0 ~ * 10 ~ (-6)~ (-1), og den termiske modstand af bindemidlet er lav (580-630) ). Høj bøjningsstyrke (45-58MPa) vil gøre diamant slibende holding styrke. Det er velegnet til slibning diamond sammensat med keramiske bond diamantskiven.