info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Lær at kende de mest konkurrencedygtige lande inden for slibeprodukter industri-ONE

Lær at kende de mest konkurrencedygtige lande inden for slibeprodukter industri-ONE

Jul 05, 2018

Lær at kende de mest konkurrencedygtige lande i slibemiddelindustrien

 

Hvordan man lærer at kende de mest konkurrencedygtige lande i slibemiddelindustrien, i dag vil JR-firmaet hjælpe dig med at lære mere information.

Landene med konkurrencedygtige globale slibemiddelindustrier er Frankrig, USA, Tyskland, Japan, Det Forenede Kongerige, Schweiz, Østrig og Italien.


01 Frankrig

Når det kommer til slibemiddelindustrien i Frankrig, er det første, som branchen mener er Saint-Gobain. Som førende inden for slibebranchen fremstiller og sælger Saint-Gobain designs alle de tre førende produkter af NORTON, WINTER og FLEXOVIT. Det er verdens største producent af slibemidler og produkter med kraftfulde funktioner. Saint-Gobains 353-årige historie har været voksende globalt gennem opkøb og udvidelser. I dag fokuserer Saint-Gobain Abrasives på bæredygtig udvikling og innovation i løsningen af slibemidler på en globle-visning. Overbærende præsident Saint-Gobain er den mest magtfulde repræsentant for den franske slibemiddelindustri, mens Yingge Porcelain er styrken i den franske slibemiddelindustri.


02 USA

mest konkurrencedygtige slibemidler virksomhed i amerikansk tilhører 3M, som er kendt for sin innovation og forskellige produkter. 3M blev grundlagt i 1902 og begyndte snart at lave sandpapir. I 1914 blev det første eksklusive produkt, Tre-M-ite slibeklud, lanceret, og Den nye innovationsrejse startede. I 1921 blev verdens første vandtætte slibepapir Wetordry født og registreret i 3M, hvilket skabte en ny æra til industriel slibning. Dagens 3M er et verdensberømt multinationalt selskab med diversificerede produkter, og slibeprodukter opdateres løbende. Keramisk korund slibemiddel er den første opfindelse og popularisering af 3M. Den anden generation af keramisk korund opfundet i 2009 er en epokerende teknologisk revolution i slibemiddelindustrien. Derudover er Washington Electric Mine Co., Ltd. en veteranstjerne inden for slibemidler.

03 Tyskland

 

Tysklands "en af verdens tre store slibemidler" er velfortjent. Tyske slibemidler er berømte for deres fremragende kvalitet, førende teknologi og udsøgt håndværk. De er verdensberømte i det internationale slibemiddelmarked. De fleste kendte tyske slibeselskaber er håndlavede værksteder eller små og mikrovirksomheder.

Industrien er gradvist udviklet og vokset. Mærket har en lang historie og højt internationalt ry. Det fokuserer på slibemiddelindustrien i hundredvis af år. Det har en god forståelse for kunder og det internationale marked. Det har stærk markedsfølsomhed, stærk kapital og stærke nye produkt forskning og udvikling kapaciteter. Der er mange talenter i den tyske slibemiddelindustri med berømte slibemiddelvirksomheder som VSM, Hesteværk, Vinter, Golden Expo, AOKO, Hermes.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com