info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Udviklingsstatus for diamantslibeskive

Udviklingsstatus for diamantslibeskive

Oct 18, 2018

Diamantslibeskive er det mest typiske værktøj i super hårde materialer. Det er en slags produkt med visse former, præstationer og brug af diamant som slibemiddel og ved hjælp af bindemiddel eller andre hjælpematerialer under visse produktionsbetingelser. Ifølge typerne af bindemidler kan diamantbelagte slibeskiver hovedsageligt opdeles i metalbinding, forglasset binding og harpiksbinding. Med udviklingen af superhård materialeværktøjsteknologi dækker de maskinelle genstande næsten alle kendte materialer, hvilket forbedrer effektiviteten og forarbejdningskvaliteten betydeligt i forskellige mekaniske præcisionsbearbejdningsområder, især som høj hastighed, præcision, numerisk styring, en god del af avancerede produktionsteknologier som forarbejdning har applikationen hovedsagelig to hovedområder: For det første vedrører området for hård og sprød materialebehandling hovedsagelig området for hård og sprød materialebehandling, såsom safir, monokrystallinsk silicium, polykrystallinsk silicium, magnetisk materialer, siliciumcarbid, ildfaste materialer, glas, geologisk boring; For det andet refererer en række mekaniske præcisionsbehandlinger især til elektronik, maskiner, bilindustrien, ny energi og anden præcisionsbehandling. Ifølge deres forskellige anvendelser kan de opdeles i diamantslibeskive, diamantklaphjul, diamantsavehjul, diamantboringshoved og andre hovedkategorier.

På grund af sin højeffektivitet, energibesparelse, lang levetid og miljøvenlighed har superhårede materialer ti gange højere effektivitet og liv end traditionelle værktøjer. Diamond slibeskiver er i øjeblikket de mest effektive værktøjer inden for hårde og sprøde materialer som magnetisk materialer, safir, siliciummaterialer, arkitektonisk keramik, sten og armeret beton.

Anvendelsen af diamantslibeskive i nye industrier forventes at udvide yderligere. Med den løbende forbedring af klassen af syntetisk diamant forventes den fremragende præstation at blive mere udbredt inden for højteknologiske områder, såsom bearbejdning af præcisionsinstrumenter som luftrumsinstrumentelejer, radarbølgeledere, optiske enheder, højenergi-rygere, etc.; Det kan også bruges til præcisionsbearbejdning af præcisionsbearbejdning af skære-, slibe- og satellit solpaneler af enkeltkrystal silicium og polykrystallinsk silicium med 0,1-0,2 mm tykkelse ark. De udviklede lande i verden betragter superharde materialer og produkter, herunder syntetiske diamanter som udviklingsfokus. Forsknings- og anvendelsesniveauet for superharde materialer og deres produkter repræsenterer niveauet af videnskabelig og teknologisk udvikling i et land til en vis grad.