info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
CVD nano diamantbelægningsværktøj

CVD nano diamantbelægningsværktøj

Aug 23, 2018

CVD nano diamantbelægningsværktøj


Diamantbelægning er et voksende højteknologisk felt. Det er tydeligt angivet i den 12. Femårsplan, at udviklingen af kompositserieværktøjer og specielle diamantbelagte hårdmetalværktøjer er vigtige teknologier.

På nuværende tidspunkt er CVD-diamantbelægningsteknologi blevet mere og mere moden. Der er mange virksomheder i verden, der har udviklet og produceret CVD-diamantbelagt værktøjsteknologi. Selvom CVD-diamantbelagte værktøjer har været meget udbredt i den faktiske produktion i udlandet, har Kina stadig ingen kvalitetsproduktion. Udskiftning af naturlig diamant med CVD-diamantfilm kan reducere produktionsomkostningerne. Mange af dens fordele vil være fokus for Kinas udvikling i fremtiden, og det vil også være fokus for gennembruddet i værktøjsbranchen.

 

CVD nano diamantbelægningsværktøj

Konventionelle skæreværktøjer har ulemperne ved højhastighedstog og høj effektivitetskæring på grund af ulemperne ved kraftig friktion og slid og kort levetid. Derfor er deponering af en diamantbelægning på et cementeret carbidesubstrat en effektiv metode til at forbedre eller løse disse problemer. Diamantbelagte karbidværktøjer er ideelle til højffektiv og høj præcision ikke-jernholdige metaller og legeringer, metalkompositmaterialer og hårde og sprøde ikke-metalliske materialer (såsom keramik, grafit og forstærket plast) og ikke-aflejrede belægninger. Sammenlignet med kvalitetslegeringen viser den praktiske anvendelse, at det diamantbelagte cementcarbid forbedrer værktøjets levetid væsentligt. På samme tid, på grund af de lave omkostninger og høj effektivitet af tynde film diamantbelagte skæreværktøjer, har det stort potentiale i kommercielle applikationer.

Sammenlignet med polykrystallinsk diamant (PCD) værktøjer har CVD nanodiamond værktøjer fordelene ved simpel fremstillingsproces og forskellige komplekse geometrier, men er begrænset af den dårlige vedhæftning mellem diamantfilm og cementerede carbidsubstrater. Anvendelsen af den omfattende industrielle anvendelse af CVD nano-diamantbelægningsværktøjer.

I de senere år er der gjort store fremskridt med adhæsionen af underlag og film, og udviklingen af et nanodiamantbelægningsværktøj med en glat overflade og ingen skarphed har vendt folks opmærksomhed tilbage til nanodiamantbelægning . Forskning på lagskærere.