info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Lær at kende de mest konkurrencedygtige lande i slibeprodukter industrien -TWO

Lær at kende de mest konkurrencedygtige lande i slibeprodukter industrien -TWO

Jul 06, 2018

I går introducerer vi nogle lande i slibemiddelindustrien, i dag vil vi fortsætte med at lære flere lande:


04 UK

Som fødested for den industrielle revolution, hvordan kan slibemiddelindustrien vinde mindre af denne kæmpe figur i Storbritannien? Element Six (E6) er verdens førende producent og leverandør af superhårede materialer. For mere end 50 år har syntesen og behandlingen af superharde materialer altid været kernevirksomheden i Element Six, herunder syntetisk diamant og andre superharde materialer som kubisk bor nitrid (CBN) og siliciumbaseret polykrystallinsk diamant. Element Seks mission er at imødekomme kundernes yderste præstationsbehov gennem innovative ultrahårede materialeløsninger. Element Six Headquarters er registreret i Luxembourg og opererer globalt, den vigtigste fabrik beliggende i Kina, Holland, Sverige, Sydafrika og Det Forenede Kongerige .Element Seks har oprettet verdens største og mest avancerede syntetiske diamantforsknings- og udviklingscenter. Element Six Global Innovation Center, i Havel, nær Oxford, England. Innovationscentret bruger 30 millioner pund og dækker et areal på 5.000 kvadratmeter i centrum. Element Six Company's globale innovationshold er integreret med mere end 100 videnskabsfolk og tekniske eksperter. Element Seks forskningsinstitut baseret i Ascot, England blev grundlagt i 1988 for at studere den kemiske dampaflejringsproces af syntetisk diamant. Det er i øjeblikket et af de førende forskningscentre i verden. Dets forskning har spillet en meget vigtig rolle i anvendelsen af åbne CVD-diamanter i elektronik, medicin og forbrugerprodukter. Element Sixs forretning består af to dele: teknologi og slibemidler. Blandt dem er 100% af den tekniske virksomhed ejet af De Beers Group; aktierne er i fællesskab af De Beers Group (ejer 60% af aktierne) og den globale materialegruppe Umicore (der ejer ca. 40% af aktierne) .

05 schweizer

 

Industrien er grundpilleren i den schweiziske nationaløkonomi, hvor industriproduktionen tegner sig for ca. 50% af BNP. De vigtigste industrisektorer i Schweiz omfatter: ure, maskiner, kemikalier, fødevarer og andre sektorer. Schweiziske hærknive og schweiziske ure er verdensberømte. Disse æresbevisninger er uadskillelige fra præcisionsinstrumenter, præcisionsbearbejdning og slibemidler.

Industrien har bidraget meget. WINTHERTHUR (Schweiz) er et velkendt firma, der producerer præcisionsslibeskiver. Den fremstiller hovedsageligt keramiske bindemidler, langsomt foderhjul til lufthuller, mikrokrystallinske sintrede keramiske slibeskiver og keramiske bånd CNB-hjul. Swiss Rershouer AG blev grundlagt i 1788 og er den ældste maskinværktøjsproducent i Europa med en historie på 226 år og er verdens førende producent af ormhjulslibemaskiner. I 1998 blev der oprettet en malingsafdeling inden for virksomheden for at producere diamant- og CBN-slibeskiver ved galvanisering. De fremstiller også de indvendige og ydre cirkler, der kræves til andre slibningsindustrier, elektropletterede diamanter og CBN slibeskiver til værktøjslibning og diamantdressinghjul . I dag er Wintersell erhvervet med 3M, men styrken af de schweiziske røde djæveler Schweiz er faktisk ikke undervurderet.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com