info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Klassificering af galvaniseret diamantslibningshoved

Klassificering af galvaniseret diamantslibningshoved

May 23, 2018

Elektropladet diamantslibningshoved er et af sliphovedværktøjene. Det bruger plating processen til at binde slibemidlerne. Det er generelt installeret på slibemaskiner, polermaskiner eller specielle installationsværktøjer. Det er almindeligt anvendt i optiske linser og prismer. Se glas, safirglas. Gennem forarbejdning af forskellige emner til opnåelse af slibning, slibning, polering effekt.

electroplated diamond bit (1)_看图王.jpgelectroplated diamond bit (1)_看图王.jpg


Ifølge brug af formål er opdelt i følgende typer af slibningshoved:

1. Slibeklasse. Maskinen er hovedsageligt installeret i slibemaskinens slibningshoved, der udsættes for intern slibning, cylindrisk slibning og anden slibning, slibning, forarbejdning kan opdeles i grovslibning og finmalning.


2. Poleringsklasse. Den anvendes specielt til forarbejdning med høj overflade ruhed (ruhed) og er en proces, der kræver separat behandling.


Elektroplet diamantslibningshoved: På grund af selve diamantens høje hårdhed. Det er opdelt i menneskeskabt og naturligt, hvoraf den naturlige hårdhed er højere, men den er dyr på grund af knaphed. Som et resultat er syntetiske diamantslibeprodukter for tiden det mest anvendte på markedet.


Velkommen til at besøge Guangzhou JR til forespørgsel, hvad du har brug for.