info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Vælg de egnede diamantslibningshjul til slibning af hårdmetalsavklinger

Vælg de egnede diamantslibningshjul til slibning af hårdmetalsavklinger

Mar 11, 2020

1 Analyse af diamantslibehjul til slibning af karbidsavskærmning

1.1 Slibeskive af diamantslibning af harpiks

Bindestyrken for denne type diamantslibehjul er svagere end for andre hjul. Selvslibningen til hårdt savblad er bedre og ingen blokering. Slibekraften og slibetemperaturen er lav. Slidstyrken er ringe, og slid på slibeværktøjer er høj og er ikke egnet til kraftig slibning.

1.2 Forglassede diamantslibningshjul

Slidstyrken og limningsstyrken for glastet diamantslibehjul er højere end den for harpiksbindende diamantslibehjul, og skæringen er skarpere og effektiviteten er højere ved slibning. Det har bedre kontrol til opvarmning, blokering, termisk ekspansion og nøjagtighed. Men overfladen på savklingen efter slibning er ujævn, og prisen er højere end andre hjul.

1.3 Diamantslibeskive af metalbind

Diamantslibeskive af metalforbindelse har høj limstyrke og god slidstyrke, lavt slidforhold ved skarphed, lang levetid, lave omkostninger og tåler store belastninger. Men selvslibning er lav og blokeres let.

2. Vedligeholdelse af savtandvinklen

De forreste og bageste vinkler af hårdt savblad er bestemt før de forlader fabrikken. Derfor bør det holde den inkluderede vinkel mellem slibehjulet og hårdmetalsavbladet uændret under genmalingsprocessen, hvilket også er kravet til en funktion af hårdt savblad.

Efter skarphed i hårdmetalsavbladet holdes vinklen mellem for og bag uændret. Den inkluderede vinkel mellem diamantslibehjulets arbejdsflade og for- og bagtænderne på den krævede slibeflade er lig med slibevinklen. Bevægelsesafstanden til diamantslibehjulet er lig med fjernelse af materiel.

For at gøre arbejdsfladen på diamantslibehjul parallelt med savtændernes overflade skal du forsigtigt kontakte og derefter gøre arbejdsfladen på diamantslibebeslag væk fra tandoverfladen og derefter justere vinklen på diamantslibehjulets arbejdsflade i henhold til til slibevinklen og til sidst gør arbejdsfladen på hjulkontakt med tandoverfladen.

3. Slipning af parametre

Slipeparametrene henviser til slibevarme, fremføringshastighed og slibedybde. Jo højere slibehastighed, jo højere slibevarme, jo lettere forbrænder tandkanten. Jo højere fødehastighed, jo større er slibevarmen og den resterende belastning af værktøjet, desto større er slibetabet på slibehjulet. For at minimere antallet af slibekorn, der falder ned og forbedre overfladens slibekvalitet, bør det reducere foderhastigheden. Slibedybden er 0,01-0,05 mm i grovslibning, og fremføringshastigheden er 1-2 m / min.

4. Slibeapparat

Der er 3 slags udstyr til slibning af hårdt savblad. De er automatiske savslibere, manuelle savslibere og universal kantslibemaskine. Den automatiske savslibemaskine er opdelt i numerisk kontroltype og generel automatisk type.


Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com