info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Valg Det bedste slibehjul til industrielt agat

Valg Det bedste slibehjul til industrielt agat

Jan 29, 2020

Agat er en ny type industrielt materiale efter diamant og rubin. Det har høj hårdhed, god slidstyrke og kemisk stabilitet. Det kan være lavet af højpræcisionsantikorrosion og slidbestandige dele, såsom agatlejer, agatforseglingsringe, og agatstrimler, etc. Agatdelens ruhedskrav er Ra = 0,20-0,05 um. Det tager lang tid at slibe og polere, hvilket resulterer i lav effektivitet og høje omkostninger. Valg Det bedste slibehjul til industrielt agat er meget vigtigt.

Råslibet agat

Rough slibningstrin: Eksperimenterne viser, at både diamantslibehjul og siliciumkarbidslibeskive kan ru slibet agat. Men der er tydelige forskelle i slibning. Når diamantslibningshjul slibes agat, fliser det let uden varmestykket eller varmesmeltetab. Når siliciumkarbid-slibehjul slibes agat, har det plastisk deformerede fliser forårsaget tab af varmesmeltning på emnets overflade.

På den anden side, selv om slibetabet af siliciumkarbidslibeskiver er 10 gange større end diamantslibehjulene, har det en stabil slibeproces til siliciumkarbidslibeskive ved ru slibning. Så siliciumkarbidslibeskive er mere økonomisk og er ideelt til grovslibning. I det indledende trin med grovslibning anbefales følgende procesparametre. Vs = 19,6 m / s, V w = 20 m / min, slibedybde 0,05 mm; I det senere trin af grovslibning anbefales følgende parametre: Vs = 19,6 m / s, V w = 18 m / min, slibedybde 0,075 mm;

Afslut slibetrin

Afsluttende slibetrin: Det er bevist, at god ruhed Ra = 0,10-0,063 um kan opnås ved formaling af agat med siliciumcarbid. Men det er vanskeligt at undgå defekten af ​​et varmt smeltepunkt på overfladen, så harpiksbundet diamantslibehjul er velegnet til slibeaggregat. Anbefalede parametre: Vs = 19,4 m / s, V w = 4,5 m / min, slibedybde 0,002 mm, fa = 0,5 mm / slag og slibning af 5-10 arbejdsbordskørsler. På denne måde får du en meget lille overflade (Ra <0,04> Intet varmt smeltelag er på overfladen.JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com