Hjem > Udstilling > Indhold

Karakteristik af harpiksslibeskive og dets anvendelse

Dec 29, 2017

Karakteristik af harpiksslibeskive og dets anvendelse


Slibeskive med resinbinding er med høj styrke, en vis grad af fleksibilitet, lav varmebestandighed, selvskarphed, let at fremstille, kort procescyklus. Den kan fremstille slibeskiver med arbejdshastigheder over 50 m / s og tynde hjul. Dens anvendelse er anden kun til keramiske bånd, der i vid udstrækning anvendes i grovslibning, affaldslibning, skæring og fri slibning, såsom gødningslibning, støbning af burr og så videre. At skabe højhastighedstog, høj finish hjul, tung belastning, afskåret og en række særlige krav til hjulet.

Harpiksbundet slibeskive er et værktøj med stor efterspørgsel. Det er et værktøj, der bruger benzoesyre og polyamid eller andre harpikser som bindemidler ved at klæbe diamant- eller kubisk boritridridslibemidler til uorganiske fyldstoffer. Dette værktøj anvendes effektivt til forskellige slibeprocesser som overfladeslibning, cylindrisk centralløs slibning, rilling og intern slibning. Det er det ideelle slibeværktøj til superlegeringer af rustfrit stål, cermets, keramik, glasvarer, limonit, højhastighedstål, legeringsværktøjer og mange andre nye superharde materialer.

Der er mange slags specialharpiksbundet diamanthjul til hurtig koldskæring. Disse slibeskiver er særligt velegnede til slibning af hårdmetalværktøjer (fx sav, fræsere, øvelser, endefabrikker mv.) Disse slibeskiver er særligt velegnede til slibning af hårdmetalværktøjer, såsom sav, fræsere, øvelser, endefabrikker og lignende. Desuden kan disse værktøjer også bruges til præcisionsslibning af karbidformer, tromler og carboniserede sliddele. Slibebåndslibeskive er det første valg til præcisionsbearbejdning af keramiske produkter og slibning af termisk sprøjtede belægninger af wolframcarbid og keramiske produkter . Hjertebindingshjul kan også bruges i forbindelse med CBN til at male HSS, værktøjs- og værktøjsstål og superlegeringer over FtRC50.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com