info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Keramisk CBN slibeskive anvendelsesområde

Keramisk CBN slibeskive anvendelsesområde

May 08, 2019

1. Slibning af mildt stål foretrækkes. Meget erfaring har opnået meget gode resultater for slibning af importeret og rustfrit stål og andet mildt stål, og effektiviteten øges med omkring 100%, og den økonomiske fordel øges med 200%.

2. Finmalning og endelig slibning af emner (mikrolager, luftkompressorer, krumtapaksler, kamaksler, højtryksgarn, instrumenter osv.), Der er masseproduceret på automatiske værktøjsmaskiner.

3. Slibning af komplekse profildestykker (knivblader, broaches, højpræcisionsgear, mastere, slag, etc.) med god vinkelretention.

4. Finmalning og endelig slibning af store præcisionsstukker (maskinstyringer, højpræcisionsskruer osv.). Brugen af almindelige slibemidler til disse emner har tendens til at forårsage store deformationer på grund af høje slibetemperaturer. Det bedste valg er CBN slibeskiven.

5. Efterbehandling og endelig slibning af præcisionsdele fremstillet af varmebestandigt stål og legeret stål med høj hårdhed (HRC55 eller højere). Disse dele kan ikke bruges med høj præcision på grund af forbruget eller sløretheden af slibeværktøjerne. 6. Til specialstål som wolfram, wolframholdig molybdæn højhastighedstål, vanadiumlegeret stål, koboltlegeret stål, speciel højhastighedstråd til stålværktøj, superfinishering af vanskelige maskinvarmefaste stålværker og honing af andre stålslibningsværktøjer.

7. Skarphed og præcision af særligt hurtige stålværktøjer, herunder wolfram, wolframholdige molybdæn og andre højhastighedstål, især vanadiumlegeret stål og koboltlegeret stål.

8. Finmalning og endelig slibning af præcisionsdele fremstillet af varmebestandigt, rustfrit stål og legeringsstrukturstål med høj hårdhed (HRC55 eller højere). Disse dele er slidt af almindelige slibemidler og er for dyre eller for stumme for at opnå høj præcision.

9. Masseproducerede emner som instrumenter og miniatureelejer på automatiske eller halvautomatiske værktøjsmaskiner

10. Slibning CBN til titaniumlegering er det bedste valg til slibeskive.


Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com