info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Keramiske CBN slibeskive funktioner

Keramiske CBN slibeskive funktioner

Apr 17, 2019

CBN slibeskive har fordelene ved høj holdbarhed, lavt slid, højt slibningsforhold, god slibestabilitet og høj slibepåvirkning. Derfor bruges den mere og mere i slibningsindustrien: Keramisk CBN-hjul kan ikke kun forbedre maling effektiviteten, men også forbedre kvaliteten af overfladen, der bliver jorden. Overfladekvalitet efter slibning, herunder overflade ruhed, restspænding, brænding og andre indikatorer, og overfladens ruhed er en af de vigtigste faktorer for at kontrollere om emnet er kvalificeret. Slibning med CBN slibeskive kan sikre, at arbejdsstykkens dimensions- og formnøjagtighed er stabil, og overfladens kvalitet efter slibning er høj, hvilket forbedrer behandlingspræcisionen og produktkvalificeringshastigheden betydeligt. Generelt kan holdbarheden af det emne, der bliver jorden, øges med 30 til 50%.

(1) Ved slibning med CBN slibeskive, er indflydelsen af slibemængden ikke stor, men forøgelse af slibeskivehastigheden er gavnlig for forbedringen af forarbejdnings overfladens rude.

(2) Keramisk binding CBN slibeskive er stærkt påvirket af slibevæsken. Den olieagtige slibevæske er gavnlig for bedre at udøve CBN-slibestyrets overlegne ydeevne, men det vil medføre miljøforurening og andre problemer.

(3) CBN-slibeskive af keramisk binding, fordi slibestyrets slidstyrke er meget god, kan arbejdsstykkets overfladens rude stadig opretholde en meget stabil tilstand efter fjernelse af en betydelig mængde metalvolumen.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com