info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Keramisk bundet cbn slibehjul anvendelsesområde

Keramisk bundet cbn slibehjul anvendelsesområde

Aug 09, 2019

1. Slibning af blødt stål foretrækkes. En masse erfaring viser meget gode resultater for slibning af importeret og husholdnings rustfrit stål og andet blødt stål, og effektiviteten øges med ca. 100%, og den økonomiske fordel øges med 200%.

2. Fin slibning og slutslibning af arbejdsemner (mikrolager, luftkompressorer, krumtapaksler, knastaksler, høje præcisionstråde, instrumenter osv.), Der masseproduceres på automatiske maskinværktøjer.

3. Slibning af komplekse profilstykker (stiftklinger, broaches, høj præcisionsudstyr, mestere, stempel osv.) Med god vinkelretention.

4. Fin slibning og slutslibning af store præcisionsarbejdsemner (maskinstyringer, skruer med høj præcision osv.). Brug af almindelige slibemidler til disse arbejdsemner har en tendens til at forårsage store deformationer på grund af høje slibetemperaturer. Det bedste valg er CBN-slibehjulet.

5. Efterbehandling og slutslibning af præcisionsdele lavet af varmebestandigt stål og legeret stål med høj hårdhed (HRC55 eller højere). Disse dele kan ikke fremstilles med høj præcision på grund af forbrug eller stumphed af det konventionelle slibeværktøj.

6. Til specielle stål såsom wolfram, wolframholdigt molybdænhøjhastighedsstål, vanadiumlegeret stål, koboltlegeret stål, specielt højhastighedsstålværktøjsslibning, superbehandling af vanskeligt at maskine varmebestandige stålemner og falsning af andre stål-slukkeværktøjer.

7. Slibning og præcision af specielle højhastighedsstålværktøjer, herunder wolfram, wolframholdigt molybdæn og andet højhastighedsstål, især vanadiumlegeret stål og koboltlegeret stål.

8. Fin slibning og slutslibning af præcisionsdele lavet af varmebestandigt rustfrit stål og legeret konstruktionsstål med høj hårdhed (HRC55 eller højere). Disse dele udslides af almindelige slibemidler og er for dyre eller for stumpe til at opnå høj præcision.

9. Fremstilling af arbejdsemner såsom instrumenter og miniatyrbærende komponenter på automatisk eller halvautomatisk værktøjsmaskine

10. CBN-slibehjulet er det bedste valg til titanlegering.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com