Hjem > Udstilling > Indhold

Keramisk bond diamanthjul

Jun 27, 2018

Keramisk bond diamanthjul

Det keramiske bindemiddel er et uorganisk silicatmateriale, såsom glas, keramik eller glaskeramik, som bruges til at konsolidere diamantslibemiddelet under fremstillingen. Fordelene ved keramiske bånd diamant hjul er som nedenfor:

(1) Diamantslibeskiven af keramisk binding har karakteristika med syre- og alkali-modstand, vand- og oliebestandighed;

(2) Diamantslibeskiven af keramisk binding har god stivhed. Slibeværktøjet har mindre forvrængning i slibeprocessen, og arbejdsstykkebearbejdningspræcisionen er højere;

(3) Den keramiske binding diamantslibeskive er porøs og let at trimme. Samtidig kan størrelsen og antallet af lufthuller i slibeværktøjet justeres ved at tilføje poreformende stoffer. Under slibeprocessen er det ikke let at tilstoppe og brænde emnet. Behandlingseffektiviteten er højere;

(4) Diamantslibeskiven med forglasset bindestof solidificerer diamantslibematerialet gennem glas eller et keramisk materiale under højtemperatur sintrings- eller fusionsbetingelser. Derfor kan det keramiske bindemiddel stadig have en bedre limstyrke med diamanten under høj temperatur. Diamanthjulets limstyrke kan påføres tyngre belastningsslibning. Da diamantslibeskiven med keramiske bindinger har ovennævnte fordele, har den en meget vigtig position i slibeprocessen. Den keramiske bånd præstation er altid fokus for forskning i slibemiddelindustrien. Ifølge de forskellige ændringer af bindemiddelmorfologien i sintringsprocessen er det keramiske bindemiddel almindeligvis opdelt i et sintringsbindemiddel og et fusionsbindemiddel. Hvis det i overensstemmelse med komponenterne og fremstillingsprocessen er det keramiske bindemiddel opdelt i de mineralske keramiske bindemidler, glassmeltende bindemidler og glaskeramiske bindemidler.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/