info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Keramiske bond diamond og CBN slibning hjulet slotting slibeproces

Keramiske bond diamond og CBN slibning hjulet slotting slibeproces

May 24, 2019

1. fordele ved keramiske bond diamond og CBN hjul

Økonomisk evaluering af slibeprocessen indebærer maskine omkostninger, omkostninger til arbejdskraft, administrationsomkostninger og værktøj omkostninger. Blandt dem, labor tid og maskine koster tegner sig for 80%, som bestemmer nødvendigheden af at forbedre økonomi, med udgangspunkt i de følgende to aspekter: 1) høj materialeaftagning, der er, forbedre slibning effektivitet; 2) reducere ikke-slibning tid. Fjernelse sats af hejse materiale kan opnås ved at øge den tilførselshastigheden og mængden af foder pr. foder. For at reducere den tid, ikke-slibning, hyppigheden af slibning hjulet udskiftning tid kan reduceres, og maskinen kan trimmes af slibemaskine til at opnå formålet.

Keramiske bond diamond og CBN rattet erstatte harpiks bindemiddel diamond og CBN slibehjul, sin overlegenhed i slibning er baseret på de ovennævnte to aspekter af forbedring af økonomien, især i behandlingen af sporstikning, det kan fuldt ud afspejler dens fordele.

 

2. keramiske bond diamant eller CBN slibning hjulet slotting

Det er ubestrideligt, at harpiks bond diamant eller CBN slibesten er stadig meget udbredt i bearbejdning af skærende værktøjer til hårdmetal eller høj hastighed stål på grund af deres stærke slibe styrke og høj materialeaftagning på trods af sammenlignende blødhed. Flere og flere producenter erkender imidlertid, at harpiks bond slibning hjul har ulemperne ved lav slibning ratio og lagring af dårlig form, hvilket gør behandling udgifterne til groove type høj, især ved hjælp af 14F1 form. Dette fænomen er mere alvorlige, når arc groove bruges.

Keramiske bond diamant eller CBN slibehjul kan overvinde denne mangel, som ikke kun er let at trimme og vedligeholde, men også letter dannelsen af kontrollerbare porer for chip fjernelse og varmeafledning, og har stærk slibe styrke.

Normalt, i hver installation af slibning hjulet, vil der være problemer såsom radiale og aksiale runout og dynamisk ubalance, som vil blive mødt hvor benytter keramiske bonding agent. Derfor er det nyttigt at direkte trim indersiden af maskinen uden læsning og aflæsning for at forbedre præcisionen af slibning hjulet.

JR company har specialiseret sig i diamond og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset bond, metal bond og galvaniseret slibeskiven.

Venligst velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com