info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slibehjul med keramisk binding af kubisk bornitrid til slibning af præcisionsdele

Slibehjul med keramisk binding af kubisk bornitrid til slibning af præcisionsdele

Oct 11, 2019

Inden for indvendig slibning af miniatyrlejer, kamslibemaskiner eller riller eller slibning af bildele, er CBN-slibehjul af keramik blevet anvendt i vid udstrækning.

Det forglasede bundkubikbornitrid slibeslibehjul har høj sintringstemperatur, høj limningsstyrke, god varmemodstand, lang levetid og god slibepræstation.

Det keramiske bindings kubisk bornitridslibehjul har en pore eller en ikke-porøs. Sidstnævnte bruger en metode, der er den samme som harpiks og metalbundet kubisk bornitridslibeskive. Slibehjulet er især velegnet til højvolumenproduktionsproces og kræver kontinuerlig slibning i lang tid. Og det kubiske bornitrid slibehjul har god skæreydelse, og kølevæsken kan vaskes væk fra slibeværktøjets hul i tide. Derudover kan slibemidlet behandles med et enkelt punkt med diamantforbinding.

Selvom elektropletterede CBN-slibehjul er vidt brugt til let slibning, kan de ikke trimmes. De er velegnede til spinding, men kan ikke opnå højere nøjagtighed af emnet. Desuden er slibetiden kort, fordi det kun er et enkelt slibemiddel. Slibeskiver til slibning af keramisk binding af kubisk bornitrid er forskellige, de kan beskæres med almindelige slibeværktøjsmetoder, og antallet af krævede trimme er meget lille. Dette betyder, at slibeskiven har en lang levetid og høj præcision for det bearbejdede emne.

JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com