info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
CBN slibehårdhed og selvskarphed

CBN slibehårdhed og selvskarphed

Sep 04, 2019

Hårdheden af cbn-slibehjulet refererer til styrken af bindemidlet, ikke styrken af slibepartiklerne. Eftersom hårdheden på cbn-slibeskiven er ensartet, bestemmer bindemidlet hårdheden af slibeskiven. Under den samme kraft er det slibehjul, der er let at falde fra slibemidlet, relativt lavt i hårdhed, og vice versa. Lad os diskutere forholdet mellem hårdheden på cbn-hjulet og hjulets selvskarphed.

Selvskarphed betyder, at cbn-slibeskiven vil forårsage passivering af slibepartiklerne efter en brugstid. I dette tilfælde vil slibekraften stige, når brugen fortsætter, hvilket vil bevirke, at slibekornene på overfladen af slibeskiven falder automatisk. De nye slibekorn indeni vil blive udsat, og slibekornene skifter tilbage til den oprindelige skarphed, hvilket sikrer skæreevnen for cbn-slibeskiven. Vi kalder denne proces slibehjulets selvskarphed.

Generelt set, jo blødere slibehjul på cbn, jo bedre er selvskarpheden, fordi den relative relativt lave mængde af bindemiddel bedre kan fuldføre den selvskarpe proces. JR Diamond Tools kan producere egnede cbn slibeskiver i henhold til materialerne i kundens emne, slibemængde, forarbejdningscyklus og kølesystem og give kunderne slibeløsninger og forslag til forbedring af produktionseffektivitet og kvalitet for kunderne.

JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com

vitrified bond diamond grinding wheel