Hjem > Udstilling > Indhold

CBN slibeskive til højhastighedsslibning af motorakselaksel

Jul 12, 2019

High-speed slibning er den mest attraktive højeffektive slibeteknologi i dagens avancerede fremstillingsindustri med fremragende forarbejdning. Quick-Point Slibning udviklet og patenteret af German Junker i 1994 af Erwin Junker er en anden ny udvikling inden for højhastighedslibningsteknologi. Det integrerer tre avancerede teknologier af højhastighedsslibning, CBN superhård slibemiddel og CNC fleksibel behandling, og har fremragende behandlingspræstation. Det er en anden ny højhastighedslibningsteknologi i høj effektivitet, høj fleksibilitet og højkvalitetsproduktion. Denne proces anvendes hovedsagelig til behandling af aksel- og skivedele. Aksen af CBN eller syntetisk diamant slibeskive danner en vis hældningsvinkel med emneaksen i vandret og lodret retning. Det tynde slibeskive danner et lille område punktkontakt med emnet, og den kontinuerlige sporstyringsteknologi bruges til at male med høj hastighed, som kan kombineres med slibemaskinen. Den har alsidighed og høj fleksibilitet ved CNC-drejning, og har højere effektivitet og præcision. Cbn-hjulet har lang levetid og stabil kvalitet. Det er en glimrende kombination af ny generation CNC-drejning og højhastighedslibning, og det er blevet en af de vigtigste højhastighedslibningsteknologier.

CBNs mikrohardhed er 800-900 MPa, er lidt lavere end diamant. Imidlertid er dens varmebestandighed (1400 ° C) signifikant højere end for diamant (800 ° C), og dens kemiske inertitet til jernelementer er høj. Fordi den termiske stabilitet af diamantslibeværktøjer er dårlig, anvendes den i en begrænset hastighed, og den termiske stabilitet af CBN slibekorn er god, så CBN slibeskiver kan anvendes til højhastigheds- og ultrahøjhastighedslibning. Denne og diamant bruges hovedsagelig til at behandle hårde og sprøde materialer for at komplementere hinanden, så applikationsområdet for superharde materialer udvides stærkt. Sammenlignet med almindelige slibemidler har CBN karakteristika for høj hastighed, høj effektivitet, høj forarbejdningskvalitet, lang levetid og lav pris. Det kan bruges som det valgte værktøj til høj effektivitet og høj præcision slibning af højhastigheds CNC slibemaskiner. Det har en bred vifte af applikationer inden for bilindustrien, værktøjsmaskiner, værktøj, lejer og andre industrielle felter. Ansøgningsfeltet for CBN-slibeværktøjer er kontinuerligt udvidet. Det er blevet anvendt fra værktøjsindustrien til behandling af vanskeligt slidte metalmaterialer til behandling af almindelige jernholdige materialer i lejer, biler, værktøjsmaskiner, kompressorer mv., Og formalingsmetoderne er også fra almindelig værktøjslibning. Indvendig slibning, udvikling til langsomt foderslibning, høj præcisionsslibning, højhastighedslibning, hurtig punktslibning af kamaksler, krumtapaksler, har et stort potentiale til at erstatte korundsslibemidler. CBN slibning har egenskaber ved høj hastighed, høj effektivitet, høj kvalitet og lave omkostninger. Hastigheden af brugen er generelt 80-160m / s, og den store mængde grovslibning udføres en gang. Arbejdsstykkets overflade levetid øges med 20% til 30% på grund af kompressionsspændingen på emnet på overfladen, og den samlede malekostnad kan reduceres med mere end 10%.

JR firma specialiserer sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com